Learning College

Informatie voor de studenten van Learning College

Op deze pagina vind je de verschillende informatie die je nodig hebt om het studiejaar bij Learning College goed te kunnen starten.

Om te kunnen starten met de opleiding dien je vóór 1 september 2022 te voldoen aan alle inschrijfvoorwaarden. Om de status van je inschrijving te bekijken, bezoek regelmatig je account in Studielink. In verband met de verwerkingstijd dien je de ontbrekende gegevens/documenten uiterlijk 22 augustus 2022 aan te leveren bij bureau Studentzaken.

Veelal worden diploma's van vooropleidingen automatisch geverifieerd door DUO. Is dat bij jou niet het geval, dan ontvangen we graag een gewaarmerkt kopie diploma en cijferlijst van de vooropleiding. Een gewaarmerkt kopie wil zeggen een kopie conform het origineel met een warmerkstempel en originele handtekening erop.

Deze kun je per post sturen naar:
Fontys Lerarenopleiding Tilburg 
T.a.v. Inschrijvingen (postvak B0.88)
Antwoordnummer 454
5000 VB Tilburg (Een postzegel is niet nodig)

Benodigde inschrijfdocumenten kun je op afspraak ook laten waarmerken bij de balie van het bureau Studentzaken in ruimte D1.13 (Mollergebouw).

Tijdens de eerste lesweek vindt er een controle van de inschrijving plaats. Om deel te kunnen nemen aan de lessen, dien je tijdens de eerste twee weken van het studiejaar in het bezit te zijn van een ‘bewijs van inschrijving’; een inschrijfbewijs waarmee je aan kunt tonen dat je inschrijving compleet is. Een bewijs van inschrijving krijg je toegestuurd nadat de inschrijving via Studielink is voltooid.

Je wordt verwacht in de week van maandag 29 augustus 2022* voor de introductie en aansluitend de eerste colleges in het Mollergebouw (P1), Prof. Goossenslaan 1-01 te Tilburg.

* Tijd en locatie is onder voorbehoud in verband met de op dat moment geldende corona maatregelen.

Let op: kies je voor het traject met Leraar Basisonderwijs? Dan moet je voldoen aan de toelatingseisen van de opleiding Leraar Basisonderwijs.


Vragen of opmerkingen?

Heb je nog vakinhoudelijke vragen? Neem dan rechtstreeks contact op met p.poelmans@fontys.nl. Zij helpt je graag verder.