Coaching door studentmentoren

Studeren aan het hbo is een grote stap in de richting van jouw droom! Om je te helpen deze stap te zetten kun je een beroep doen op onze studentmentoren!

Wie zijn de studentmentoren?

Hbo-studenten, vaak met een mbo achtergrond, die uit ervaring weten met welke vragen en onduidelijkheden je te maken kunt krijgen als je nieuw bent op een hbo opleiding.

Wat doen ze voor jou?

Ze coachen je en staan klaar voor al je vragen. Ze helpen je op weg: waar moet je waarvoor zijn, welke formulieren moet je invullen, hoe betaal je in de kantine, welke interessante excursies of activiteiten zijn er, hoe krijg je hulp bij studievragen/problemen en wat wordt er op je stage van je verwacht.

Wanneer kun je rekenen op coaching en hulp ?

In het laatste jaar van je mbo studie kun je een beroep doen op doen op de hulp en coaching van een studentmentor. Maar ook tijdens de eerste 12 weken op het hbo zijn ze er voor je!

Wat levert het jou op?

Je vindt sneller je weg in het gebouw en in je studie, je voelt je sneller thuis en krijgt sneller grip op je studie. Het scheelt je dus tijd en geen verspilde energie aan onbelangrijke zaken.

Meld je aan voor een studentmentor

Wil jij gebruik maken van een studentmentor? Neem dan contact op Carola Hollander.

06 28754952
c.hollander@fontys.nl
31628754952

Wat heb je aan een studentmentor?

Wil jij weten hoe het is om als studentmentor aan de slag te gaan of hoe het is om als mbo student een studentenmentor te hebben? Deze studenten vertellen het je!

Wegens het niet accepteren van de cookies is de youtube video niet zichtbaar.