Fietschallenge

Sfeerafbeelding Fontys

Fietschallenge tijdens de Vitaliteitsweek

Tijdens de Fontys Vitaliteitsweek dagen we directeuren en CvB-leden uit op de fiets te stappen naar het werk of naar een zakelijke afspraak. Niet alleen lekker gezond voor hunzelf, ook gezond voor de campusomgeving! Matty van Est,  Joris Fiers, Monique Peels, Marjo Spee, Karen Cox, doen al meeā€¦ wie volgt?

Marjo, Monique & Joris gaan de Fiets-uitdaging aan!

Tijdens de Fontys Vitaliteitsweek doen zij mee aan de management-fietschallenge en stappen zij op de fiets naar het werk of naar een zakelijke afspraak! Niet alleen lekker gezond voor hunzelf, maar ook gezond voor de campusomgeving. Hiermee willen zij het voorbeeld geven hoe zij een gezonde duurzame campus zien. Fietsende medewerkers zijn fitte medewerkers en bovendien zorgen we zo samen voor een campus waarop het goed vertoeven is. In het kader van de Fontys Vitaliteitsweek stappen zij op de fiets naar het werk of naar een zakelijke afspraak.

Wie stapt het meest op de fiets en ontvang eeuwige roem? Volg ze op de communicatiekanalen van Fontys en op instagram: @FontysVitaal.

Ook meedoen? Laat het weten dat je op de fiets naar je campus of je afspraak zit via foto/bericht/video dat je deelt op Instagram, Facebook, Linkedin met #Fontysvitaal en #wijzijnFontys of mail de selfie (safety first!): fontysvitaal@fontys.nl