Programma

Sfeerafbeelding Fontys

Vitaliteitsweek: maandag 23 t/m vrijdag 27 september 2019 

Van maandag 23 t/m vrijdag 27 september 2019 vindt de Nationale Vitaliteitsweek plaats voor studenten en medewerkers van Fontys. Hieronder vind je meer over deze week en over het organiserende team. (zie ook dit artikel).

Fontys Vitaal organises numerous activities at various Fontys locations during the Vitality Week. The activities at the ds. Th. Fliednerstraat in Eindhoven are also available in English.

Het definitieve programma volgt hier op uiterlijk 11 september

Online 24/7 interactieve video tooling 'Vitaliteit op de werkvloer'

Naast het aanbod van trainingen en workshops kan je ook kiezen om zelf aan de slag te gaan. Je kan nu als medewerker gebruik maken van de online 24/7 interactieve video tooling 'Vitaliteit op de werkvloer'. De interactieve video is ontwikkeld i.s.m. Hogeschool Utrecht en Zilveren Kruis. In de video wordt zichtbaar hoe jouw gewoontepatronen invloed hebben op je gezondheid en vitaliteit. Hele gewone, dagelijkse keuzes waar je normaal niet bij stilstaat.

Bekijk hier de video!
Voor de tijd die je als medewerker besteedt aan het geven van óf deelnemen aan een workshop is het gangbaar dat je je Duurzame Inzetbaarheidsuren inzet, of dat je de uren op een ander moment compenseert. Maar stem vooral even af met je leidinggevende over jouw specifieke situatie.  
Sfeerafbeelding Fontys