Willy Wendbaar, aangenaam!

Ik ga jullie, samen met dienst P&O, inspireren en motiveren om het programma Docentprofessionalisering te volgen en op de hoogte houden van alle ontwikkelingen hieromheen. Het programma Docentprofessionalisering gaat jou als docent én leidinggevende handvaten bieden, waarmee jij en je collega’s samen kunnen ontwikkelen naar nog meer wendbare en talentgerichte professionals.

Stapsgewijs meegroeien in nieuwe rollen
Als docent ga je stapsgewijs meegroeien in één of meerdere nieuwe rollen waarin je studenten steeds vaker begeleidt, coacht en je meer samenwerkt met andere docenten, collega’s en partners uit het werkveld. Zo krijg jij de mogelijkheid om je talenten verder te ontplooien, samen met en binnen jouw team én spelen we als Fontys samen met jou in op een wereld die verandert, studenten die veranderen en onderwijs dat verandert!

Willy Wendbaar op bezoek
Om meer te weten te komen over de zes nieuwe rollen van een talentgerichte en wendbare professional en hoe een aantal van jullie collega’s deze al succesvol toepassen in de praktijk, ga ik binnenkort bij ze langs om hun verhalen op te halen en deze met jullie te delen.

Mijn bezoekjes aan deze docenten worden gefilmd en zullen binnenkort op deze pagina te zien zijn!

I´ll keep you all posted....!

Groetjes Willy