Sprint naar content

Programma toevoegen

Stap 1, opzoeken van het juiste agenda-item

 1. Zorg dat je ingelogd bent in XC!
 2. Via de controletool kun je eenvoudig zoeken naar het juiste agenda-item. Ga hiervoor naar (altijd met Chrome en nadat je via een ander tabblad van Chrome bent ingelogd in XC) in een ander tabblad naar Controlerappot instituten agenda-items.
 3. Kies in de tool jouw instituut ('dropdown menu' linksboven) en zoek vervolgens naar het type agenda item waarvoor jij het programma wil toevoegen (bijvoorbeeld Open Dag, Meeloopdag of Proefstudeerdag). Klik hierachter op de knop 'Tonen'.

  Figuur 1 Figuur 1
 4. Selecteer het betreffende agenda-item waarvoor jij het programma gaat toevoegen in de rechterkolom 'Open in GX' (zie figuur 2 hieronder).
  Je wordt nu doorgelinkt naar het agendaitem in GX.

  Figuur 2 Figuur 2

Een andere manier: in GX het agenda-item zoeken
Natuurlijk kun je ook op jouw gewenste andere manier zoeken naar een agenda-item! Bijvoorbeeld via de loep bovenaan de pagina ('geavanceerd zoeken') en vervolgens filteren op 'agenda-item' en een deel van de titel van het agenda-item intypen linksboven.

  Stap 2, invoeren van het programma zelf

  1. Om het programma in te voeren en/of aan te passen ga je allereerst met je muis boven de tekst/tabel staan. Je ziet nu een gestippelde rand en een bewerkknop tevoorschijn komen.
  2. Klik op Bewerken.

   Sfeerafbeelding Fontys
  3. Voer nu in deze ruimte je programma in. Je kunt hier gebruik maken van tekst, layouts, afbeeldingen, cards en tabellen net zoals je gewend bent bij het bewerken van een pagina.
  4. Vergeet je programma niet op te slaan voor je de bewerkingsmodus verlaat!

   Videohandleiding

   Een programma toevoegen in een agenda-item (meeloopdag of proefstudeerdag) zodat je dit kunt versturen via CRM next doe je zo. Gebruik deze uitleg met name voor stap 2 zoals hierboven omschreven (voor stap 1 is deze video wat verouderd en kun je de getypte handleiding hierboven gebruiken).

   Wegens nog niet accepteren van de cookies is de YouTube video niet zichtbaar.