Sprint naar content

Voorkant factsheet

Beweeg met je cursor over de pagina totdat er een grijze balk boven aan de pagina verschijnt, om in de bewerkmodus van de factsheet te komen klik je op de button 'Bewerken'. De weergave van de pagina verandert nu, alle bewerkbare vlakken zijn nu omlijst.

Titel

De titel bovenaan de factsheet (tussen 1 en 2 op onderstaande afbeelding) wordt automatisch ingeladen vanuit de opleidingsdatabase. Je kunt deze dus zelf niet wijzigen in de factsheet.

Sfeerafbeelding Fontys

1. Header/Footer factsheet

Staat er boven jouw factsheet niet de juiste foto, is het formaat van de afbeelding zo groot dat de tekst in jouw factsheet weg valt of staat de verkeerde footer-afbeelding in jouw factsheet?

  • Dubbelklik op de header- of footer afbeelding , onderstaande scherm opent nu.
Sfeerafbeelding Fontys
  • Controleer dan of 'vormgevingssjabloon' op 'Afbeelding volledige breedte' staat. Is dit niet het geval, dan wordt het probleem verholpen door het vormgevingssjabloon aan te passen. (Klik op het pijltje achter de tekst en selecteer 'afbeelding volledige breedte' en klik op OK.)
  • Klik op 'selecteer bestand'' om een afbeelding uit je documenten te kiezen.

Afmeting header voorkant Factsheet

2480x1087 pixels

Afmeting footer voorkant Factsheet

3396 x 921 pixels

De footer-afbeelding staat onder de naam "Footer voorkant factsheet FFS" in de content repository.

2. Teksten voorzijde factsheet

Hier kun je de 4 teksten (in het kort, Inhoud, Wat kun je van ons verwachten en wat verwachten wij van jou) aanpassen. Deze 4 teksten worden ook hergebruikt op de opleidingspagina's. Klik hier om te lezen waar deze teksten staan en hoe teksten hergebruikt worden.

  • Het aanpassen van teksten kan door te klikken in tekst, je kunt dan meteen beginnen met typen, je hoeft hiervoor geen paragraaf te plaatsen. Let op het maximaal aantal tekens per tekst! ('In het kort' + 'Inhoud opleiding' samen max 1200 tekens en 'Wat kun je van ons verwachten' en 'Wat verwachten wij van jou' samen 1200 tekens)

Afmeting header voorkant Factsheet

2480x1087 pixels
RD-afbeelding volledige breedte

Afmeting footer voorkant Factsheet

3396 x 921 pixels

Afmeting footer achterkant Factsheet

702 x 235 pixels

3. Roze blok

Zoals je ziet is dit blok niet omlijst en dus ook niet aan te passen op deze pagina. Deze informatie wordt gehaald uit de opleidingendatabase, wanneer hier foutieve informatie staat kun je dat doorgeven via dit formulier.

4. Contactblok

In dit blok staan de contactgegevens voor de opleiding, meestal zijn dit een telefoonnummer, e-mailadres en website URL. Je kunt dit eventueel aanvullen met extra contactgegevens die voor jouw opleiding van toepassing zijn.

Social Media logo's

In hetzelfde blok staan verschillende Social Media logo's, hier kun je de naam van jouw Social Media kanaal invullen.

Sfeerafbeelding Fontys

Social Media icoontjes

De Social Media icoontjes verschijnen enkel op je factsheet, als je hier iets hebt ingevuld.

Sfeerafbeelding Fontys

Afgesproken format, gebruik Social Media kanalen:

Twitter: @Fontys
Facebook: /fontyshogescholen5.

5. Kader differentiatie

Is de opleiding een differentiatie van een andere opleiding vul dat dan hier in, wanneer dit niet het geval is kun je dit vlak gewoon leeg laten, het kader wordt dan niet getoond. Zie het voorbeeld hieronder.(Links is het vlak gevuld, rechts niet).

Sfeerafbeelding Fontys