Zorg voor Morgen

Sfeerafbeelding Fontys

Slimme technologie draagt bij aan betere zorg en zo aan hogere kwaliteit van leven. Om dit te bereiken zijn professionals nodig die vanuit diverse werelden kunnen denken. Met nieuwe diensten en producten leggen ze de basis voor zorg die klaar is voor de toekomst. Fontys Expertisecentrum Gezondheidszorg en Technologie (EGT) leidt hen hiervoor op en biedt de ideale infrastructuur voor samenwerking.

Fontys EGT is zowel gericht op onderwijs en onderzoek als op dienstverlening aan zorginstellingen en bedrijven. Met zo’n veertien lectoraten, vele docenten, 3.400 studenten aan mensgerichte opleidingen en ruim 7.000 studenten van technische opleidingen biedt Fontys EGT zowel kennis als massa op dit terrein.

Om aandacht te geven aan de ontwikkeling van slimme technologie zendt Omroep Brabant vanaf 23 september het programma ‘Zorg voor Morgen’ uit. Het driewekelijks programma wordt gepresenteerd door Manuel Venderbos, bekend van onder andere het wetenschappelijke tv-programma ‘Galileo’ op RTL 5.

Thema's

De eerste aflevering van Zorg voor Morgen wordt uitgezonden op 23 september en heeft als thema ‘langer thuis wonen’

Fontys Kenniscafé: Zorg voor Morgen op 8 november 2016

Naar aanleiding van de uitzendingen van ‘Zorg voor Morgen’ is op 8 november het Fontyskenniscafé georganiseerd. Benieuwd wat er allemaal te zien en ervaren was?

Klik dan hier