Danskriebeldag

Dansdag: zaterdag 27 maart 2021

Op zaterdag 27 maart 2021 vindt weer de Dansdag plaats. Dé dag voor 9 t/m 12-jarigen met Danskriebels! Een dansdag voor enthousiaste en talentvolle danskinderen van 9 t/m 12 jaar met interesse in de Vooropleiding van Fontys Dansacademie.

Vaak hebben kinderen en ouders geen idee wat een Dansacademie ('Dance Academy', bachelor Dans) is en hoe daar gewerkt wordt. Op deze manier kunnen ze kennis maken met onze Vooropleiding. Ze kijken naar een presentatie van leerlingen van de Vooropleiding en zijn vooral zelf actief bezig tijdens danslessen, workshops en een presentatie in het Academietheater van Fontys Hogeschool voor de Kunsten (FHK).

De dansdocenten van de Vooropleiding verzorgen de lessen en workshops. Tijdens de presentatie dansen de Vooropleidingleerlingen werk uit de voorstelling van het afgelopen seizoen. Studenten van de Docentenopleiding ('Academie voor Danseducatie', bachelor Docent Dans) begeleiden de kinderen van de Danskriebeldag gedurende de gehele dag. Elk kind mag één volwassen begeleider (ouder, dansdocent etc.) meebrengen. Zij wonen de presentaties en een informatiebijeenkomst over de Vooropleiding bij.

Danskriebeldag
Zaterdag 27 maart 2021

10.00 - 16.00 uur Zwijsenplein 1 Tilburg

Inschrijven

We hebben maar 120 plaatsen in het Academietheater, waardoor we slechts 60 kinderen (+ 60 begeleiders) mee kunnen laten doen. De inschrijving via onderstaand formulier gebeurt op volgorde vanaf 1 februari 2021. Vol = vol!

Naar het inschrijfformulier

Fontys Dansacademie

Zwijsenplein 1 Tilburg
Tel: 0885 078 888
E-mail: FHKdanceacademy@fontys.nl

Coördinator Vooropleiding Dans:
Willy Dekkers