Ik wil switchen en ik weet het al

Ik weet het al

Weet je al zeker naar welke studie je wilt gaan switchen? Hieronder vind je informatie over wat je kunt doen om je overstap naar je nieuwe studie zo goed mogelijk te laten verlopen.

Matchen jouw verwachtingen met de werkelijkheid, bijvoorbeeld als het gaat om samenwerken of de verdeling theorie en praktijk? Je ontdekt het tijdens meelopen en proefstuderen.

Naast september starten er ook opleidingen in februari. Bekijk het overzicht.

In dit 21 weken durende programma leer je meer over jezelf; waar je blij van wordt, waar je goed in bent en wat je belangrijk vindt. Deze zelfkennis helpt jou om goed voorbereid te starten met je nieuwe studie. Daarnaast ontwikkel je tijdens Empower vaardigheden op het gebied van creativiteit, ondernemerschap en technologie die goed van pas komen. Drie dagen in de week volg je onderwijs waardoor je jouw ritme behoudt en sociaal verbonden blijft met medestudenten.

Je hebt als Fontysstudent de mogelijkheid om vóór 1 oktober van het lopende studiejaar over te stappen naar een andere opleiding binnen het aanbod van economische opleidingen. Hierdoor kun je doorstromen - met zo min mogelijk studievertraging - wanneer je erachter komt dat de studie toch niet goed bij je past. Wil je na de eerste 4 weken switchen? Kijk dan in overleg met je opleiding welke switchmogelijkheden er zijn.

Je meldt je bij Studielink aan voor de opleiding van jouw keuze. Hoe moet dat?