Wil je extra uitdaging naast je studie?

Wil je graag iets extra’s doen naast je studie of je verder ontwikkelen?

Denk jij bijvoorbeeld dat studeren bij Fontys nog beter kan en heb je daar ideeën over? Praat mee over kwalitatief goed onderwijs en een fijne leeromgeving in een van onze medezeggenschapraden of opleidingscommissies. Dat kan gaan over de studentenapp, de inzet van Fontys intranet, de inrichting van een curriculum, onderwijsfacilitering, de catering en nog veel meer. Of laat ons weten waar jij zelf nou graag een punt van maakt! Je levert jouw bijdrage aan de verbetering van het onderwijs en de organisatie, maar werkt ook aan je eigen skills en ervaring.

Werken aan jou skills en jouw ontwikkeling kan ook via Ucademy: via diverse workshops die passen bij deze tijd. Ook als je ondernemer bent en jouw ondernemerschap met je studie wilt combineren, biedt Fontys hulp en facilitering.


Medezeggenschap en Participatie

Medezeggenschap bij Fontys betekent betrokken zijn bij organisatie. Het doel: in dialoog tot kwalitatief goed onderwijs en een transparante organisatie te komen, waarin studenten en medewerkers het beste uit zichzelf kunnen halen.

naar medezeggenschap

Studeren & Ondernemen

Fontys wil jou stimuleren bij het ontwikkelen, groeien en doorgroeien van jouw onderneming in combinatie met je studie!

Centrum voor ondernemerschap

Studentenparticipatie

Denk jij graag mee, zit je in een studentenvereniging of wil je graag iets extra's doen naast je studie?

lees meer!

Word jij een Bestuurlijk Actieve Student?

Als jij lid wordt van een IMR of OC of je wordt bestuurslid van een studievereniging, dan ben je automatisch lid van de BAS community! BAS staat voor Bestuurlijk Actieve Student. Er worden regelmatig BAS netwerkactiviteiten georganiseerd zoals borrels, een tweedaagse en het jaarlijkse BAS diner.

Stage lopen in het buitenland

Wil je meer weten over buitenlandse stages? Wat de richtlijnen zijn en hoe je het kunt regelen?

Study abroad

Ucademy

Ucademy biedt workshops aan die jou voorzien van een skillset die je nodig hebt in een steeds veranderende en dynamische wereld.

Ucademy