(Re)boost

Over (re)boost

Door allerlei redenen kan je het plezier of de energie in je werk verliezen. Dit gaat vaak gepaard met veel vragen, druk, twijfel, onzekerheid en soms het gevoel dat je gefaald hebt. Fontys | Pulsed en de Dienst P&O geloven dat iedereen met zijn unieke talent betekenisvol werk kan verrichten. Om te ontdekken wat jouw talent is en waar jij het beste tot je recht komt, hebben wij het (re)boost programma ontwikkeld.

(Re)boost is een doeltreffend en krachtig programma voor medewerkers van Fontys die een ontwikkeling willen doormaken en een (re)boost nodig hebben. Om uit de drukte van alledag te stappen hebben wij een programma gemaakt om stil te staan, om af te remmen en om terug te gaan naar de basis die jouw uniek maakt.

Sfeerafbeelding Fontys

Het programma

Je kunt het programma volgen omdat je twijfelt of wat je nu doet nog bij je past, je zoekende bent hoe je (weer) gelukkig wordt in je werk, of als je twijfelt op welke plek jij het best tot je recht komt. Het programma is tevens geschikt als je een flinke energiedip hebt, of te maken hebt (gehad) met langdurig verzuim. (Re)boost is een programma waarbij je (gedeeltelijk) uit je eigen werkomgeving stapt en binnen de omgeving van Fontys | Pulsed een programma doorloopt gericht op verdieping, coaching en indien mogelijk (tijdelijk) werken binnen een andere werkomgeving.

Dit programma helpt je om weer naar je kern te gaan, om helder te krijgen waar je voor staat, wat je talent is en om te achterhalen waarom je in het onderwijs bent gaan werken. Oftewel terug naar de basis en vanuit daar je energie herpakken.

(Re)boost is een flexibel programma, wat inhoudt dat jij je ieder moment kunt inschrijven en kunt starten.

Hoe ziet een (re)boost dag eruit

Op dinsdagen kom je met je collega reboosters naar de leer- en werkomgeving van Fontys Pulsed op locatie R.10 in Eindhoven. Mocht je niet op dinsdagen beschikbaar zijn, bespreken we graag de mogelijkheden van een maatwerktraject. Een typische dagindeling ziet er op hoofdlijnen uit zoals in het schema te zien is.

Dagindeling

09:30 - 10:00Check-in
10:00 - 11:00Showmoment(en)
11:00 - 13:00Coachsessies
13:00 - 14:00Lunch(activiteit)
14:00 – 16:30Deelnemers werken aan challenges
Sfeerafbeelding Fontys

Sfeerafbeelding Fontys

Kosten

De kosten van het (re)boost traject zijn 1250 euro bij een start voor de kerstvakantie (pilotfase) en 2500 euro vanaf 1-1-2022.

Details

StartmomentFlexibel
LocatieEindhoven R.10
Duur20 weken
Tijdbesteding8 uur per week

Ervaringen

"Het programma kent een mooie opbouw en legt steen voor steen de basis voor een hernieuwde kijk op jezelf.”

“De besprekingen met de coach en collega reboosters geven steun en nieuwe inzichten.”

“Ik vind de opbouw van het programma heel goed en afwisselend. Het helpt me ‘out of the box’ te denken, wat ik in mijn werk te weinig doe”

“Met een nieuwe blik kijk je naar jezelf en ontdek je nieuwe deuren naar je toekomst.”