(Re)boost

Over (re)boost

Door allerlei redenen kan je het plezier of de energie in je werk verliezen. Dit gaat vaak gepaard met veel vragen, druk, twijfel, onzekerheid en soms het gevoel dat je gefaald hebt. Fontys | Pulsed en de Dienst P&O geloven dat iedereen met zijn unieke talent betekenisvol werk kan verrichten. Om te ontdekken wat jouw talent is en waar jij het beste tot je recht komt, hebben wij het (re)boost programma ontwikkeld.

(Re)boost is een doeltreffend en krachtig programma voor medewerkers van Fontys die een ontwikkeling willen doormaken en een (re)boost nodig hebben. Om uit de drukte van alledag te stappen hebben wij een programma gemaakt om stil te staan, om af te remmen en om terug te gaan naar de basis die jouw uniek maakt.

Sfeerafbeelding Fontys

Het programma

Je kunt het programma volgen omdat je twijfelt of wat je nu doet nog bij je past, je zoekende bent hoe je (weer) gelukkig wordt in je werk, of als je twijfelt op welke plek jij het best tot je recht komt. Het programma is tevens geschikt als je een flinke energiedip hebt, of te maken hebt (gehad) met langdurig verzuim. (Re)boost is een programma waarbij je (gedeeltelijk) uit je eigen werkomgeving stapt en binnen de omgeving van Fontys | Pulsed een programma doorloopt gericht op verdieping, coaching en indien mogelijk (tijdelijk) werken binnen een andere werkomgeving.

Dit programma helpt je om weer naar je kern te gaan, om helder te krijgen waar je voor staat, wat je talent is en om te achterhalen waarom je in het onderwijs bent gaan werken. Oftewel terug naar de basis en vanuit daar je energie herpakken.

(Re)boost is een flexibel programma, wat inhoudt dat jij je ieder moment kunt inschrijven. Elke drie weken is er een startmoment.

Sfeerafbeelding Fontys

Basispakket

Je doorloopt alle challenges en krijgt daar coaching op. Kosten (gedurende pilotfase in 2021) - €1250

Maatwerkpakket

Je doorloopt alle challenges en krijgt daar coaching op. Daarnaast is er ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling door te werken binnen Pulsed. Tenslotte krijg je coaching op persoonlijke vraagstukken. Kosten (gedurende pilotfase in 2021) - €2250

Sfeerafbeelding Fontys

Details

StartmomentFlexibel
LocatieEindhoven R.10
Duur20 weken
ContacturenMinimaal 2 dagdelen

Heb je een vraag?

Mocht je meer willen weten over het programma of aanmelden, neem dan contact op met Ellen Koop en Erik Frey. Je kunt ook contact opnemen via je P&O consultant.