Health

Vraagstukken uit en voor de samenleving

Binnen het onderzoeksthema Health werken verschillende lectoraten en instituten samen. Een aantal voorbeelden van resultaten: VR en games voor de zorg, apps voor het stimuleren van een actieve leefstijl, wearables in de PG, robotica voor zorg en welzijn, 3D printing voor een ruim scala van toepassingen, maar ook op het gebied van het bevorderen van eigen regie door burgers.

Onderzoeksprojecten 2019

Onderzoeksprojecten 2018

Agenda

  • 26 september
  • Eindhoven

  Symposium Lectoraat Persoonsgerichte Praktijkvoering

  Alles wat aandacht krijgt groeit! Laten we daarom al het goede met elkaar vieren dat de afgelopen vier jaar is ontwikkeld met het Lectoraat Persoonsgerichte Praktijkvoering. Zoek je inspiratie, of ben je benieuwd naar wat het lectoraat bereikt heeft?

  • 11 oktober
  • Eindhoven

  Technology meets Value-Based Healthcare

  Symposium on the occassion of the inauguration of professor dr. Lukas Dekker organised by e/MTIC and DCVA . Technological innovations and value-based health care are considered the essential fundaments for sustainable, future healthcare. At this symposium physicians, medical technology experts and value-based healthcare experts will share their insights and knowledge in order to bring these worlds together.

  • 12 november

  Masterclass Zin en onzin van (on)zinnige zorg

  Zorg waarvan je weet dat het werkt, moet je doen. Als je weet dat het níet werkt, moet je het niet doen. En als je niet weet óf het werkt, moet je dat uitzoeken. Laat je inspireren in deze masterclass over (on)zinzorg als onderdeel van het project TRACK-Z 2040.

Nieuws

Nieuws Health

{{ feed.properties.publicationDateDay }} {{ feed.properties.publicationDateMonth }}
Sfeerafbeelding Fontys
Virtueel leren: belevingsgericht onderwijs in kritische en/of stressvolle situaties


Contact

Janienke Sturm

Lector Mens en Technologie en coördinator TEC for Society – HEALTH

Sfeerafbeelding Fontys

Hans Aarts

Directeur Fontys Hogeschool Techniek en Logistiek

Lieky van Beek

kwartiermaker - Health

06 316 14617621
l.vanbeek@fontys.nl