Commerciële economie - SPECO Sportmarketing

  • In het kort
  • Wat kun je van ons verwachten
  • Wat verwachten we van jou

In het kort

De wereld van sport omvat veel meer dan de sport alleen. Sport is business. Met idolen, sponsorbelangen en continue media-aandacht. Als je SPECO Sportmarketing studeert, kun je na je opleiding meteen aan de slag in de onbegrensde wereld van de sportbusiness. Als sportmarketeer houd je je bezig met vraagstukken op het gebied van sponsoring, evenementen, marketing, communicatie, sales, management en sportbeleid.

Wat kun je van ons verwachten

SPECO speelt in op actuele thema’s en werkt met praktijkgericht, innovatief onderwijs. Alles staat in het teken van de sportwereld in de meest brede zin: nationaal en internationaal, van evenementen tot verenigingen, van bond tot sponsor. Maar ook van voetbal tot hockey, van wielrennen tot volleybal en van Champions League tot Olympische Spelen. Jij en jouw ontwikkeling staan bij ons centraal. Hierbij kun je rekenen op een persoonlijke benadering van betrokken docenten. Dit alles op basis van een sterk curriculum Commerciële Economie, toegepast binnen de wereld van sport & business.

Wat verwachten wij van jou

Loop jij warm voor sport en ben je commercieel ingesteld? Word jij gezien als een creatieve teamplayer die niet bang is om initiatief te tonen en zichzelf te onderscheiden van anderen? Bij SPECO Sportmarketing ontmoeten sport en economie elkaar.

Onze studenten worden klaar gestoomd voor de veeleisende wereld van sportbusiness van morgen. Een wereld waar de lat hoog ligt. Ben jij er klaar voor?

Inhoud van de opleiding

Hoe zit deze opleiding in elkaar?

Open dag - 19 november

Dit event levert veel info op voor jouw studiekeuze

Opleidingstype
Hbo-bachelor
Studievorm
Voltijd
Locatie
Tilburg
Startmoment(en)
September
Studieduur
48 maanden
Graad (titel)
Bachelor of Business Administration

Toelating

Toelatingseisen voor deze opleiding
Havo Vwo
CM ec of m&o + wiA of wiB ec of m&o
EM + +
NG ec of m&o ec of m&o
NT ec of m&o ec of m&o

Studenten over deze opleiding

Het verhaal van Sandra en Jochem...

Studie in cijfers

Factsheet

Alle info overzichtelijk bij elkaar.

Contact

Prof. Goossenslaan 1
Campus Stappegoor (P4)
5022 DM Tilburg
Telefoonnummer: 08850 77222
E-mail: feht@fontys.nl