Sla kruimelpad over
Vind de opleiding die bij je past
SPECO, Sport & Marketing/Management

In het kort

De wereld van sport omvat veel meer dan de sport alleen. Sport is business. Met idolen, sponsorbelangen en continue media-aandacht. Als je SPECO, Sport & Marketing/Management studeert, kun je na je opleiding meteen aan de slag in de onbegrensde wereld van de sportbusiness. Als sportmarketeer houd je je bezig met vraagstukken op het gebied van sponsoring, evenementen, marketing, communicatie, sales, management en sportbeleid.

SPECO, Sport & Marketing/ Management is een differentiatie van de Bachelor Commerciële Economie en leidt op tot de graad Bachelor of Business Administration.

Wat kun je van ons verwachten

SPECO speelt in op actuele thema’s en werkt met praktijkgericht, innovatief onderwijs. Alles staat in het teken van de sportwereld in de meest brede zin: nationaal en internationaal, van evenementen tot verenigingen, van bond tot sponsor. Maar ook van voetbal tot hockey, van wielrennen tot volleybal en van Champions League tot Olympische Spelen. Jij en jouw ontwikkeling staan bij ons centraal. Hierbij kun je rekenen op een persoonlijke benadering van betrokken docenten. Dit alles op basis van een sterk curriculum Commerciële Economie, toegepast binnen de wereld van sport & business.

Wat verwachten wij van jou

Loop jij warm voor sport en ben je commercieel ingesteld? Word jij gezien als een creatieve teamplayer die niet bang is om initiatief te tonen en zichzelf te onderscheiden van anderen? Bij SPECO, Sport & Marketing/Management ontmoeten sport en economie elkaar.

Onze studenten worden klaar gestoomd voor de veeleisende wereld van sportbusiness van morgen. Een wereld waar de lat hoog ligt. Ben jij er klaar voor?

Startmoment(en)
September
Opleidingstype
Hbo-bachelor
Studievorm
Voltijd
Lesplaats
Tilburg
Contact
feht@fontys.nl

Contact

Prof. Goossenslaan 1

Campus Stappegoor (P4)

5022 DM Tilburg

Telefoonnummer: 08850 77222

E-mail: feht@fontys.nl