• In het kort
  • Wat kun je van ons verwachten
  • Wat verwachten we van jou

In het kort

Sneller, hoger, sterker… dat is het Olympische motto. Maar inmiddels draait sport om meer dan honderdsten, centimeters en persoonlijke records. Want sport is ook emotie, beleving, dramatiek. En dat geeft prachtige mogelijkheden voor reclame en pr rond een merk. Tel daarbij op al die sportorganisaties die hun doelgroepen willen bereiken. Dan begrijp je waarom er zo veel vraag is naar hbo-specialisten in de combinatie van sport, communicatie en media.

Meer over de inhoud

Wat kun je van ons verwachten

SPECO Sportcommunicatie is een differentiatie van de Bachelor Communicatie en leidt op tot de graad Bachelor of Arts. SPECO speelt in op actuele thema’s en werkt met praktijkgericht, innovatief onderwijs. Deze opleiding is uniek in Europa. Door de kleinschaligheid en de persoonlijke aanpak haal je het maximale uit jezelf. Jij en jouw ontwikkeling staan bij ons centraal. Hierbij kun je rekenen op een persoonlijke benadering van betrokken docenten. Doorstromen naar het werkveld is dan ook geen enkel probleem, samen zorgen we ervoor dat jij bent er klaar voor bent!

Wat verwachten wij van jou

Ben je nieuwsgierig, creatief en overtuigend? Hou je van nieuwe media? Ben jij de gangmaker of organisator? Hou je van sport en is opgeven geen optie? Dan is dit jouw opleiding! Je gaat voor de combinatie sport en reclame, sponsoring, pr en media: als woordvoerder van sportorganisaties, als pr-medewerker van sportsponsors, als reclame-manager van sportmerken of als multimedia manager. Als sportcommunicatie-deskundige ontwikkel je campagnes en zet je communicatiemiddelen in om doelstellingen van je organisatie te bereiken.

Opleidingstype
Hbo-bachelor
Studievorm
Voltijd
Locatie
Tilburg
Startmoment(en)
September
Studieduur
48 maanden
Graad (titel)
Bachelor of Arts

Toelating

Toelatingseisen voor deze opleiding
Havo Vwo
CM wiA of wiB, toelating wel mogelijk na behalen wiskundetoets
EM
NG
NT

Factsheet

Alle info overzichtelijk bij elkaar.

Contact

Prof. Goossenslaan 1
Campus Stappegoor (P4)
5022 DM Tilburg
Telefoonnummer: 08850 77222
E-mail: feht@fontys.nl