Aanvullende info

Aanvullende info

Als je om medische redenen een dieet volgt, bepaalde (voedsel)allergieën hebt of vegetariër bent, geef dit dan aan op het aanmeldformulier. We proberen daar zoveel mogelijk rekening mee te houden. Heb je hier nog vragen over, mail die dan naar intro@salvemundi.nl of via Whatsapp Salve Mundi telefoon: +31 6 24827777

Fontys Hogeschool ICT
Rachelsmolen 1, gebouw R10
5612 MA Eindhoven

Het adres van de evenementenlocatie wordt voor de introductie bekend gemaakt aan de deelnemers.

Alcohol

Tijdens de hele introductie geldt er dat er voor 16:00 uur geen alcohol geschonken mag worden. Alle deelnemers zijn toegestaan om alcohol te nuttigen mits ze voldoen aan de volgende voorwaarden: 

  • In het bezit zijn van een geldig identificatiebewijs; 
  • Minimaal 18 jaar of ouder zijn; 

Alcohol aan de bar mag ten alle tijden door het barpersoneel geweigerd worden, wanneer zij denken dat een deelnemer al genoeg heeft gedronken deze avond. Ook zal tijdens de feestavonden geen sterke dranken geschonken worden. Ook als blijkt dat mensen niet of nauwelijks meer aanspreekbaar zijn, zullen deze mensen vriendelijk verzocht worden om naar huis te gaan of hun contactpersoon wordt ingelicht om hem/haar op te komen halen. Wanneer er bij binnenkomst op de evenementenlocatie geconstateerd wordt dat je sterke drank mee hebt genomen heb je de kans om het af te staan. Wanneer er tijdens de intro sterke drank tot 15% wordt aangetroffen wordt dit van je afgepakt. Voor sterke drank van 15% en hoger bestaat de kans dat je naar huis gestuurd wordt.

Drugs

Gedurende de introductie mag er geen drugs geconsumeerd worden. Hier willen wij duidelijke regels vastleggen waaraan iedereen te houden heeft. Medicijnen zijn uitgezonderd van deze regeling.

Harddrugs
Harddrugs zijn ten strengste verboden gedurende introductie voor iedereen.

Bij betrapping op het gebruik van harddrugs in elke vorm zal er een burgerarrest gedaan worden waarbij alleen de crew van de introductie en het bestuur van Salve Mundi ingelicht zal worden. De crew zal daarbij de contactpersonen van de deelnemer inlichten. Daarbij zal de crew de desbetreffende persoon naar huis sturen.

Softdrugs
Softdrugs zoals wiet en hasj zijn op verzoek van de locatie waar de introductie gaat plaatsvinden verboden. Op de evenementenlocatie worden softdrugs in legale hoeveelheden afgepakt en weggestopt in de op evenementenlocatie aanwezige kluis. Wanneer een kind weigert om zijn goederen af te staan zal het contactnummer welke de deelnemer heeft opgegeven als een bereikbaar persoon worden gebeld. Hier wordt dan in overleg met de contactpersoon actie ondernomen om de persoon thuis te krijgen/brengen.

Het roken van tabak of shag is toegestaan op het terrein.

Tijdens de intro lopen er een aantal Bhv'ers rond. Deze personen zijn te herkennen aan fel gekleurde armbanden.
De introductieweek gaat 90 euro kosten. Voor dit bedrag krijg je 5 dagen toegang tot de introductie en een jaar lang lidmaatschap bij Salve Mundi t.w.v. 20 euro. Wanneer je je ingeschreven hebt zal je zo snel mogelijk een mail met een betaalverzoek krijgen. Mocht je niet meer mee willen en heb je je wel ingeschreven, dan hoef je het betaalverzoek niet te betalen. Heb je al betaald en wil je niet meer mee, neem dan even contact met ons op.
Als je om medische redenen een dieet volgt, bepaalde (voedsel)allergieën hebt of vegetariër bent, geef dit dan aan op het aanmeldformulier. We proberen daar zoveel mogelijk rekening mee te houden. Heb je hier nog vragen over, mail die dan naar intro@salvemundi.nl of via Whatsapp Salve Mundi telefoon: +31 6 24827777
Tijdens de gehele intro zullen foto’s gemaakt worden. Deze kunnen openbaar worden gemaakt of gebruikt worden voor promotionele doeleinden. Bij deelname aan de introductie geef je hiervoor toestemming.