Goede Start

Je studentenleven kan bijna beginnen! Als je met een nieuwe studie gaat beginnen is er best wel wat te regelen. We helpen je hierbij met info over je studentenkaart, je rooster, je studiebenodigdheden en natuurlijk de intro. Op de Goede Start pagina van jouw opleiding lees je er alles over. Maak je selectie hieronder.

Kies de stad waar jij gaat studeren:

Eindhoven

Den Bosch

Tilburg

Sittard

Utrecht

Veghel

Venlo

Sfeerafbeelding Fontys

Beginnen met studeren = veel regelen

Als je gaat studeren valt er veel te regelen en komt er veel op je af. Om het overzichtelijk te maken, hebben wij enkele belangrijke punten genoemd, die jij in ieder geval niet mag vergeten. Kies hieronder jouw Fontys stad en bekijk wat jij nog moet regelen voor de start van jouw nieuw studie.

Belangrijk dat jij dit regelt!

  • Maak jouw aanmelding compleet
  • Doe de studiekeuzecheck
  • Regel een studenten OV
  • Boeken en/of laptop aanschaffen
  • Vraag jouw studentenpas aan
  • Check de info over jouw intro

Studeren en begeleiding

Heb jij te maken met bijzondere omstandigheden of onderneem jij naast jouw studie? Wij begeleiden jou op maat.

Begeleiding tijdens je studie

Studeren in een van de Fontys steden

Onze Fontys steden hebben jou veel te bieden. Lees hier alle ins en outs

Studeren in Fontys steden

Toch nog niet zeker over jouw studiekeuze?

Heb je nog vragen over jouw studiekeuze? Neem dan via Whatsapp contact op met onze studiekeuzeadviseurs. Zij helpen je graag met jouw studiekeuze.

Whatsapp met studiekeuze adviseurs

Terugblik introductie 2020

Bij Fontys start je jouw studie met het Purple fesitval. Om hier de sfeer te proeven kun je de vorig editie terug kijken.

Check-in bij Fontys met de studiekeuzecheck

Voordat je bij Fontys begint, krijg je de mogelijkheid om een studiekeuzecheck te doen. Een studiekeuzecheck geeft jou meer inzicht in de opleiding en is bedoeld om jouw verwachtingen overheen te laten komen met de opleiding die jij gaat volgen. De studiekeuzecheck bestaat uit een online vragenlijst en een gesprek met jouw toekomstige opleiding. Op de Goede startpagina van jouw opleiding vind je meer informatie over de studiekeuzecheck.