Rooster

Rooster

Je studiejaar start met de introductiedagen op:

woensdag 24 augustus en donderdag 25 augustus.

Tijdens de introductiedagen leer je elkaar kennen. Op woensdag krijg je belangrijke informatie over de opleiding en vindt er een stadsactiviteit plaats. Op donderdag sluiten we de introductie af met een knaller, namelijk het Purple Festival in Tilburg. Je gaat de hele dag met je medestudenten genieten van artiesten en activiteiten die verspreid zijn over verschillende podia. Om ervoor te zorgen dat jij optimaal voorbereid bent, hebben we een programmaboekje opgesteld met alle benodigde informatie voor jouw introductie. Klik hier voor het programmaboekje Introductiedagen schooljaar 2022-2023. Houd er rekening mee dat het programma gewijzigd kan worden vanwege de dan geldende coronamaatregelen. 

Van woensdag 31 augustus t/m vrijdag 2 september ga je op kamp in Someren. Het kamp wordt jaarlijks georganiseerd door een groep enthousiaste studenten uit het tweede, derde en vierde leerjaar van de Nieuwste Pabo. Belangrijke informatie over het introductiekamp ontvang je per e-mail.

Rooster

Na het introductiekamp ga je echt beginnen met je studie. Weet waar je moet zijn! Je vindt het lesrooster vanaf augustus op deze website of in de Fontys app! Kijk hier voor meer informatie over het rooster.

Als je vakanties of andere activiteiten wilt plannen, is het handig te weten wanneer er geen lessen zijn.