Rooster

Je studiejaar start op dinsdag 24 augustus 2021. Normaliter starten we samen met zijn allen tegelijk, echter zijn we door de coronacrisis gebonden aan een maximaal aantal personen. Op basis van jouw achternaam hebben wij de volgende verdeling gemaakt:

Achternaam A t/m K
Om 09:00 uur verzamelen buiten vóór de ingang van het schoolgebouw, Mgr. Claessensstraat 4, Sittard. Gezamenlijk lopen we dan naar ’t Forum Theater.

Achternaam L t/m Z
Om 12:00 uur verzamelen buiten vóór de ingang van het schoolgebouw, Mgr. Claessensstraat 4, Sittard. Gezamenlijk lopen we dan naar ’t Forum Theater.

Tijdens de introductieweek leer je elkaar kennen. Op dinsdag krijg je voornamelijk belangrijke informatie over de opleiding, op woensdag en donderdag wordt het programma (van 09.00 tot 17.00 uur) verzorgd door de introductiecommissie, waarin veel ruimte is voor sport en spel.

Rooster

Na de intriductie ga je echt beginnen met je studie. Weet waar je moet zijn! Je vindt het lesrooster vanaf augustus op deze website of in de Fontys app! Kijk hier voor meer informatie over het rooster.

Als je vakanties of andere activiteiten wilt plannen, is het handig te weten wanneer er geen lessen zijn.