EBook Collection (EBSCOhost)

Inhoud

In de eBook Collection van EBSCO is de digitale volledige tekst te vinden van boeken zoals naslagwerken, wetenschappelijke monografie├źn, literatuur en fictie. De eBook Collection bevat meer dan 3.460 vrij toegankelijke titels. En enkele aangekochte titels.

Toegang

On/Off campus via eBook Collection (EBSCOhost interface).
Downloaden van (gedeelten) van boeken is mogelijk; maak dan eerst een persoonlijk account aan bij EBSCO en vervolgens kun je downloaden naar je personal folder.

Gebruikershandleiding EBSCO e-books downloaden en lezen op mobiele toestellen.
NB Maak eerst on campus een persoonlijk account voor EBSCO aan via de link hierboven. Download vervolgens de app via Google Play of uit de Appstore of Kindle App Store. Het is ook mogelijk om een eigen e-reader te gebruiken (zie overzicht); download dan eerst Adobe Digital Editions.

Privacy Disclaimer

Voor veel databanken / digitale bronnen / digitale tools kun je een persoonlijk account aanmaken om extra functionaliteiten als attendering, opslag etc. te gebruiken.

Als je dit doet, check dan eerst de Privacy Verklaring van de databank / digitale bron / digitale tool, zodat je weet welke persoonlijke gegevens worden opgeslagen. Het is je eigen verantwoordelijkheid of je je persoonsgegevens deelt met de databank / digitale bron / digitale tool.

Fontys Hogescholen is niet aansprakelijk in het geval van datalekken vanuit deze databank / digitale bron / digitale tool.

Meer informatie

EBSCO eBooks - User Guide

EBSCO eBooks App - User Guide

Sfeerafbeelding Fontys