Open dagen bij Fontys

Wil jij uitzoeken welke opleiding je wilt gaan doen? Of weet je het al bijna maar wil je meer informatie? Lees dan even verder. Kennismaken met onze opleidingen, studenten en docenten en met onze locaties gaat dit jaar anders dan we allemaal gewend zijn. Gelukkig hebben allerlei informatie en online events om je toch verder te helpen.

Voor studiekiezers: kom kennismaken

14 - 20 november

Kennismaken met onze opleidingen, onze studenten en docenten en onze gebouwen gaat dit jaar anders dan wij en jij gewend zijn. We denken dat we je ook online goed kunnen helpen. Maar de sfeer proeven doe je natuurlijk het beste live bij ons. Het programma lag al klaar, maar helaas mogen we voorlopig geen activiteiten op de campus aanbieden. We hopen je binnenkort online zien en zetten alles op alles om je in 2021 live te ontmoeten.

Sfeerafbeelding Fontys

Sfeerafbeelding Fontys

Voor professionals: online voorlichting

23 - 26 november

De online voorlichtingen bestaan uit presentaties en het is mogelijk om live vragen te stellen aan docenten/ studenten/ studieadviseur. Hiermee helpen we jou als professional als je nog twijfelt over je keuze voor een deeltijd bachelor, associate degree of master.