Open dagen bij Fontys

De open dag in maart kon helaas niet doorgaan. We bieden je graag een aantal (online) alternatieven, zodat je verder kunt met het maken van jouw studiekeuze! Voor de deeltijdbachelors, AD's, avondopleidingen, masters, flexibel studeren, cursussen en trainingen zijn er ook online alternatieven te vinden.

Online mogelijkheden voor studiekiezers

De open dag in maart kon helaas niet doorgaan. We bieden je graag een aantal (online) alternatieven, zodat je verder kunt met het maken van jouw studiekeuze!

Veel opleidingen hebben extra info online gezet: voorlichtingen, video's en chatten met studenten. Je vindt de opleiding van jouw interesse via de opleidingenzoeker.

Sfeerafbeelding Fontys

Blijf op de hoogte van de open dagen in het najaar van 2020 door je gegevens achter te laten. Je krijgt dan bericht als je je kunt aanmelden.


Sfeerafbeelding Fontys

Online oriëntatie Fontys Pro

In de komende weken zijn er enkele online voorlichtingen gepland. Deze bestaan uit presentaties en het is mogelijk om live vragen te stellen aan docenten/ studenten/ studieadviseur. Hiermee helpen we jou als professional als je nog twijfelt over je keuze voor een deeltijd bachelor, associate degree of master. Zo kun je een overwogen keuze maken voor je studie. Inschrijven voor de opleidingen kan nog tot 1 september.

Wil je je oriënteren op een opleiding? Bezoek dan de opleidingspagina waarin je interesse hebt. Hier kan je zien welke online mogelijkheden zij jou bieden. Van een persoonlijk gesprek tot een online presentatie.