IsGeschiedenis

Inhoud

Dagelijkse historische achtergronden bij het nieuws.
Ieder mens groeit op met verhalen over de geschiedenis en geeft die zelf ook weer door aan zijn of haar kinderen. Deze verhalen geven betekenis aan verleden, heden en toekomst. De actualiteit is immers de geschiedenis van morgen. IsGeschiedenis biedt dagelijks historische achtergronden bij het nieuws en zorgt zo voor een beter begrip van het heden. Daarnaast biedt IsGeschiedenis heel veel informatie over de personen en gebeurtenissen die de geschiedenis vormgaven én vermakelijke rubrieken als historische fouten in films, de achtergrond van onze uitdrukkingen en gezegden, historische recepten, en nog veel meer.

Toegang

On/Off campus via IsGeschiedenis (Open Access)

Privacy Disclaimer

Voor veel databanken / digitale bronnen / digitale tools kun je een persoonlijk account aanmaken om extra functionaliteiten als attendering, opslag etc. te gebruiken.

Als je dit doet, check dan eerst de Privacy Verklaring van de databank / digitale bron / digitale tool, zodat je weet welke persoonlijke gegevens worden opgeslagen. Het is je eigen verantwoordelijkheid of je je persoonsgegevens deelt met de databank / digitale bron / digitale tool.

Fontys Hogescholen is niet aansprakelijk in het geval van datalekken vanuit deze databank / digitale bron / digitale tool.

Sfeerafbeelding Fontys