Kluwer Navigator

Inhoud

Kluwer Navigator is een portal met volledige teksten van een groot aantal juridische en fiscale tijdschriften en handboeken.

Toegang

On/Off campus via Kluwer Navigator.

Handleidingen en video's

Als bovenstaande toegang off campus niet werkt, probeer het dan via Mijn Online Werkplek. Op deze pagina vind je de handleiding. Heb je nog geen gebruik gemaakt van Mijn Online Werkplek? Of je gebruikt Mijn Online Werkplek op een andere pc of laptop? Installeer eerst de Citrix Workspace app met deze instructie.
Als je een inlogprobleem hebt, check dan je SurfConext account op deze pagina en meld een eventueel probleem bij de helpdesk van SurfConext.

Privacy Disclaimer

Voor veel databanken / digitale bronnen / digitale tools kun je een persoonlijk account aanmaken om extra functionaliteiten als attendering, opslag etc. te gebruiken.

Als je dit doet, check dan eerst de Privacy Verklaring van de databank / digitale bron / digitale tool, zodat je weet welke persoonlijke gegevens worden opgeslagen.
Het is je eigen verantwoordelijkheid of je je persoonsgegevens deelt met de databank / digitale bron / digitale tool.

Fontys Hogescholen is niet aansprakelijk in het geval van datalekken vanuit deze databank / digitale bron / digitale tool.

Sfeerafbeelding Fontys