Openingstijden & Faciliteiten

Sfeerafbeelding Fontys

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00 uur
Dinsdag08:30 - 17:00 uur
Woensdag08:30 - 17.00 uur
Donderdag08:30 - 17:00 uur
Vrijdag08:30 - 17.00 uur

LET OP:

De mediatheek is van ma-vr geopend van 8.30 – 17.00 uur.

Zowel eerstejaars als ouderejaars studenten kunnen de mediatheek bezoeken voor het lenen en inleveren van boeken en andere materialen.

Dit gebeurt bij voorkeur in aansluiting op onderwijsactiviteiten.

Studenten die speciaal voor de mediatheek naar school komen, melden zich telefonisch of per e-mail aan bij de mediatheek. Naam en pcn worden dan geregistreerd, dit in verband met eventueel contactonderzoek. Uitlenen en inleveren van boeken vindt zoveel mogelijk plaats bij de selfservice unit.

Gebruik maken van de studieplekken in de mediatheek is alleen toegestaan wanneer daar vanuit de opleiding vooraf toestemming voor gegeven is.

Faciliteiten

Mediatheek TF voorziet in een groot aantal (vakspecifieke) leermiddelen die onderverdeeld kunnen worden in een fysieke en een digitale collectie. De collecties worden in samenspraak met de onderwijs-inhoudelijke deskundigen van de drie instituten samengesteld en onderhouden.

In de mediatheek staat een groot aantal computers. Op deze computers kun je gebruik maken van standaard software. Naast pc’s zijn er ook laptopwerkplekken. Ook kun je, als je met meerdere personen wilt samenwerken, een studieruimte reserveren. Deze is standaard uitgerust met een presentatiescherm en aansluiting voor laptop. Daarnaast vind je in de mediatheek een stilteruimte, een lounge en een koffie corner.