Studievereniging Corpus

Welkom bij Corpus

Maak kennis met de studievereniging van Fontys Paramedische Hogeschool, S.V. Corpus. De vereniging voor de opleidingen fysiotherapie, MBRT, logopedie, podotherapie en Mens & Techniek. Zij maken jouw studententijd onvergetelijk! Studenten samenbrengen en zorgen dat ze zich welkom voelen, dat is wat zij doen. Enerzijds door.. feestjes en borrels. Maar ook organiseren zij lezingen en andere inspirerende activiteiten. Of laten het je weten als er oefententamens online staan.

Kortom, de perfecte mix tussen jouw sociale leven en het studeren!!

Maartje Bregman

Loopt graag hard, is op zondag te vinden op het hockeyveld en ontbijt met smoothies. Dit jaar staat in het teken van groeien, bekendheid en Corpus een naam geven binnen Fontys. En daar gaat deze meid het voortouw in nemen als voorzitter.


"Laten we samenkomen, samen genieten en samen de leukste tijd van je leven optimaal benutten! Dit jaar wordt onvergetelijk!"

Sfeerafbeelding Fontys

Youri Korenhof

Voetbalt in het weekend en is er vooral voor de 3ᵉ helft. Daarnaast pakt hij af en toe een festivalletje mee en houdt hij van gezelligheid. Youri gaat dit jaar de rol van penningmeester vervullen.


"Als penningmeester dit jaar houd ik alle geldzaken in de gaten en zorg ik ervoor dat je nooit te veel betaald voor activiteiten. We gaan er weer een leuk jaar van maken!"

Sfeerafbeelding Fontys

Sanne van Pottelberghe

Deze gemotiveerde en enthousiaste meid houdt van gezelligheid en hard werken. Naast de wekelijkste uurtjes die zij besteed aan volleybal, gaat ze graag naar feestjes om een biertje te drinken. Na een jaar in de feestcommissie te hebben gezeten, wil zij graag grotere dingen bereiken binnen Corpus. Sanne gaat dit jaar aan de slag als commissaris externe zaken.

"Dit jaar gaan we Corpus nog groter en gezelliger maken!"

Sfeerafbeelding Fontys

Koen van Groenendaal

Is 20 jaar en komt uit Veghel. Dit jaar mag Koen als commissaris interne zaken aan de slag. Hij is een kleine jongeman die geregeld festivals bezoekt. Verder spendeert hij zijn vrije tijd graag in de sportschool. Koen zal dit jaar het vaste aanspreekpunt zijn voor de Corpus leden. Wanneer iemand ergens mee zit, goed of slecht, kunnen zij bij hem terecht.

"Wij als vereniging willen samen met onze leden op één lijn zitten. Ik kijk heel erg uit naar een mooi jaar waarin we veel leuke dingen samen mogen doen en bouwen aan een nog betere vereniging!

Sfeerafbeelding Fontys

Bestuur S.V. Corpus

"Als bestuur is het onze taak de studenten te verbinden met de school, de docenten, de studie en de stad!"

Door een combinatie van verschillende activiteiten op zowel educatief, sportief als sociaal gebied gaan we dit jaar proberen onvergetelijk te maken. Verder vinden we de input van jullie, de studenten, ontzettend belangrijk! Naast ons lokaal TF1.220 staat daarom een ideeënbus, schroom niet om je creatieve mind los te laten gaan en gooi er een idee in. Wij gaan er naar kijken en bespreken of het mogelijk is!

Sfeerafbeelding Fontys

Marlijn Schoonhoven

Deze structurele en energieke dame houdt er wel van als alles op orde is. Ze is een echte teamplayer en haar favoriete sport is volleybal. Ook is ze altijd wel in voor een drankje en een feestje. No shame is haar motto. Zij is een ex-gymdocent, die nu ghaar stappen verder wil zetten op het gebied van fysiotherapie. Dit was toch altijd haar favoriete passie. Marlijn gaat dit jaar aan de slag als secretaresse van Corpus!

"Dit jaar beantwoord ik alle vragen nog sneller dan voorheen is gedaan!"

Sfeerafbeelding Fontys

Volg ons en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste foto’s van activiteiten!

Bestuur Corpus 2019-2020 Bestuur Corpus 2019-2020