FPH events

Agenda

  • 28 januari
  • Eindhoven

  FPH Minorexpositie

  Afgelopen semester hebben zo'n 75 studenten deelgenomen aan de profileringsminoren Exploring Health Behaviour, Personal Leadership in Value Based Collaborative Health Care (PLUSH) en Healthcare Technology. Op dinsdag 28 januari presenteren zij hun projecten tijdens de minorexpositie. Een mooi event om uit eerste hand van studenten te horen hoe zij de profileringsminoren hebben ervaren en aan welke geweldige innovaties zij hebben gewerkt!

  • 30 januari

  SoCaTel HACKATHON: Transforming Ageing

  Wil jij voor én met oudere volwassenen een zorgproduct ontwikkelen, zodat zij lang en gelukkig thuis kunnen blijven wonen? Grijp dan je kans in deze hackaton en maak kans op een prijs!

  • 04 februari
  • Eindhoven

  FPH Afstudeerexpositie

  Wat onderzoekt een vierdejaars student van een van de paramedische opleidingen van Fontys Paramedische Hogeschool (FPH)? En hoe wordt dat getoetst? Dat kun je zien tijdens de afstudeerexpositie!

  • 06 februari

  Openingsevent PITCH

  Kom ook naar het openingsevent van PITCH: het nieuwe testcentrum van Fontys Paramedische Hogeschool in Eindhoven. PITCH staat voor Platform to Innovate, Test & Connect in Health. Met een lezing door Coöperatie Slimmer Leven en pitches van samenwerkingspartners kun je rekenen op een interessante middag!

  • 13 februari
  • Eindhoven

  Refereeravond TOS: voor de logopedist van nu en morgen!

  Vroegtijdige signalering en juiste diagnostiek van TOS (TaalOntwikkelingsStoornis) kunnen zorgen voor de juiste doorverwijzing, de juiste behandeling en de juiste adviezen voor de omgeving. Twee experts van Koninklijke Kentalis bieden deze refereeravond een gevarieerde mix van theorie én ervaringsoefeningen. Je gaat naar huis met de meest recente kennis over TOS, met name bij kinderen tussen 2 – 5 jaar.

  • 20 februari

  Denk anders, denk groot lezing met Teun Toebes 'De gemeenschappelijke deler van student en dementie'

  Onder de noemer Denk Anders, Denk Groot organiseert Fontys Paramedische Hogeschool een reeks prikkelende en motiverende lezingen waarin innovatieve, anders denkende (zorg)professionals vertellen over hun vak en hoe je buiten de gebaande paden kan bewegen om de zorg te verbeteren. Deze keer met Teun Toebes. Voor studenten, docenten en zorgprofessionals! Ook via live stream te volgen!