FPH events

Agenda

  • 21 november

  Refereeravond Autisme en communicatie binnen de hulpverlening

  Iedere hulpverlener krijgt wel eens te maken met een persoon met autisme. Zeker in de regio Eindhoven waar autisme drie- tot viermaal vaker voorkomt dan in de rest van Nederland. Autisme vraagt een andere communicatie. Maar waarom en hoe dan? Een refereeravond waarin vanuit verschillende perspectieven het thema belicht wordt.

  • 26 november

  Denk anders, denk groot lezing

  Onder de noemer 'Denk Anders, Denk Groot' organiseert Fontys Paramedische Hogeschool een reeks prikkelende en motiverende lezingen waarin innovatieve, anders denkende (zorg)professionals vertellen over hun vak en hoe je buiten de gebaande paden kan bewegen om de zorg te verbeteren. Voor studenten, docenten en zorgprofessionals!

  • 29 november
  • Eindhoven

  De educatieve 'voetafdruk' van Margreet van Putten

  Met een symposium sluit Margreet van Putten op 29 november na bijna 35 jaar gewerkt te hebben voor de opleiding podotherapie haar werkzame leven af in het onderwijs. Vele podotherapeuten leidde zij samen met een enthousiast docententeam op. Het symposium is een eerbetoon aan een vakvrouw en een vakgebied waarin het werk nog lang niet af is.

  • 16 januari

  meet up Interprofessioneel leren; fouten maken moed?!

  Leren van en met elkaar (zorgprofessionals, studenten, docenten en patiënten), hoe inspirerend kan dat zijn. Niet alleen om je samen te kunnen ontwikkelen, maar bovenal om samen de beste zorg te kunnen (blijven) leveren in een snel veranderende maatschappij. Maar, ‘samen’ is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Successen delen we graag, maar leren we niet meer van het proces en van wat er net wel of net niet goed is gegaan?