Health events

Agenda

  • 16 juni

  Niet pluis: dichterbij dan je denkt

  Er bestaan veel misverstanden over geweld in (afhankelijkheids)relaties. Vaak denken mensen aan fysiek geweld, zoals slaan. Maar geweld gaat veel verder dan dat, het kan ook gaan om psychische mishandeling die op het eerste oog minder zichtbaar is. En op alle leeftijden, niet alleen bij kinderen. Als professional kunnen je een groot verschil maken door niet weg te kijken, maar de signalen te herkennen en te handelen. Een niet-pluis-gevoel: wat mag je doen en wat kun je doen?

  • 23 juni

  FPH opent (de) deuren

  Fontys Paramedische Hogeschool opent (de) deuren op donderdag 23 juni! Neem een kijkje in het Fontys Centre of Health and Movement, volg een workshop, leer meer over ontwikkelingen in het onderwijs, bekijk afstudeerprojecten, ga voor de health check of een bewegingsanalyse, laat je (schorre) stem checken, stap in de escape room Positieve Gezondheid, meet je stresslevel met een VR-ervaring, speel FysioFun, bekijk de nieuwste zorgtechnologieën en nog véél meer... We sluiten de dag af met een zomerse borrel in de binnentuin, incl. hapjes, drankjes en muziek.

  • 23 juni

  Kennissnacks voor professionals

  Op 23 juni 2022 start de tweede avond uit de cyclus ‘Kennissnacks voor professionals’ van Fontys Paramedische Hogeschool. Dat ‘smaakt’ naar meer! Hoe leiden wij je collega van morgen op? Toetsen we professionals-in-opleiding nog wel op dezelfde manier als toen jij de opleiding deed? Of ben je gewoon op zoek naar een leuke workshop om snel je eigen vakkennis op te frissen? Maak een keuze uit het 'kennissnacks' aanbod, speciaal voor jou!