• In het kort
  • Wat kun je van ons verwachten
  • Wat verwachten we van jou

In het kort

Als jij droomt van een internationale carrière als manager bij een multinational of internationaal bedrijf in Nederland of in het buitenland dan is International Business (IB) de perfecte voorbereiding. Je studeert in een omgeving met zo’n 50 verschillende nationaliteiten. Je leert dus gelijk bewegen in een internationale omgeving en bouwt tijdens je studie al aan een internationaal netwerk. De voertaal van de opleiding is Engels.

Meer over de inhoud

Wat kun je van ons verwachten

We leiden je op tot een zelfstandig manager met kennis van verschillende vakgebieden; van marketing tot management, van human resource management tot accounting. We leren je alles wat je moet weten over het leiden van een bedrijf. De opleiding IB is een internationale ervaring! Je studeert met studenten van over de hele wereld. Hierdoor heb je een voorsprong op andere studenten, omdat je al veel ervaring hebt met het samenwerken met mensen met verschillende culturele achtergronden. Daarnaast kun je stage lopen bij een bedrijf in het buitenland en werk je aan projecten voor internationale bedrijven.

Wat verwachten wij van jou

Als student IB ben je nieuwsgierig en zelfstandig. Je hebt zelfdiscipline en bent gemotiveerd om je (studie)doelen te bereiken. Je bent geïnteresseerd in ontwikkelingen in de wereld om je heen. Je werkt graag samen met studenten uit andere landen. Je bent geïnteresseerd in verschillende culturen en hebt affiniteit met talen en in het bijzonder met Engels. Je gaat graag uitdagingen aan en wil deze optimaal benutten.