Mediatheek


De links naar de databanken zijn gewijzigd. Pas je eventuele bookmarks/favorieten z.s.m. aan, m.b.v. de actuele links op de databanken pagina's. Ook deep links naar artikelen moeten worden aangepast.

Reguliere dienstverlening hervat

Met ingang van het nieuwe studiejaar is de reguliere dienstverlening van de mediatheken weer beschikbaar. Kijk voor de actuele openingstijden op de sites van de afzonderlijke mediatheken.

Boeteregeling

Vanaf 27 september is de boeteregeling weer van kracht. Tot 27 september kunnen materialen nog boetevrij worden ingeleverd of verlengd.

Studenten kunnen voor het lenen (en terugbrengen) van AV-materialen contact opnemen met de mediatheek van de desbetreffende locatie. De mediatheken zorgen ervoor dat de uitgifte en inname op een veilige manier gebeurt.

Versturen van boeken

Voor studenten en medewerkers die niet in de gelegenheid zijn om een Fontys locatie te bezoeken blijft de extra service m.b.t. het versturen van boeken voorlopig nog beschikbaar. Boeken kunnen aangevraagd worden via e-mail, indien niet digitaal beschikbaar. De aangevraagde boeken worden verstuurd naar het thuisadres. Geleende boeken kunnen kosteloos geretourneerd worden via de post.

Versturen van boeken afhankelijk van de dichtstbijzijnde studieplaats naar:

Mediatheek Tilburg -- Materialen inleveren, Antwoordnummer 454, 5000 VB Tilburg
Mediatheek Eindhoven -- Materialen inleveren, Antwoordnummer 10069, 5600 VB Eindhoven
Mediatheek Venlo -- Materialen inleveren, Antwoordnummer 1086, NL-5900 VB Venlo
Mediatheek Sittard -- Materialen inleveren, Antwoordnummer 1040, 6130 VB Sittard

Download Library Access als extra browserextensie

Altijd toegang tot digitaal onderzoekmateriaal, overal en altijd. Download de gratis Library Access browserextensie en krijg direct toegang tot wetenschappelijke informatie uit de collectie van de Fontys mediatheek.

Wegens het niet accepteren van de cookies is de youtube video niet zichtbaar.