Schrijfhulp

Inhoud

Alle studenten van Fontys Hogescholen die een tekst schrijven, bijvoorbeeld een stageverslag of een afstudeerrapport, kunnen gebruik maken van de Schrijfhulp. De Schrijfhulp is een online tool van de KU Leuven die teksten automatisch nakijkt en van feedback voorziet. Die feedback helpt je om je tekst kritisch te bekijken en waar nodig te verbeteren. In de handleiding vind je informatie over de toegang tot Schrijfhulp en een korte gebruiksaanwijzing. De Schrijfhulp is er voor het Nederlands en voor het Engels.

De Schrijfhulp werd ontwikkeld om je te ondersteunen tijdens het schrijfproces. 
De Schrijfhulp wil: 

  • je bewustmaken van mogelijke foutenpatronen in je tekst
  • je aandacht trekken op bepaalde kenmerken van je tekst 
  • je helpen bij het zoeken naar relevante informatie 

Toegang

On/Off campus via Schrijfhulp

Privacy Disclaimer

Voor veel databanken / digitale bronnen / digitale tools kun je een persoonlijk account aanmaken om extra functionaliteiten als attendering, opslag etc. te gebruiken.

Als je dit doet, check dan eerst de Privacy Verklaring van de databank / digitale bron / digitale tool, zodat je weet welke persoonlijke gegevens worden opgeslagen. Het is je eigen verantwoordelijkheid of je je persoonsgegevens deelt met de databank / digitale bron / digitale tool.

Fontys Hogescholen is niet aansprakelijk in het geval van datalekken vanuit deze databank / digitale bron / digitale tool.

Sfeerafbeelding Fontys