Amber Huls en Dagmar van Lieshout

Amber Huls en Dagmar van Lieshout
Studie:
Trends Research & Concept Creation in Lifestyle
Onderneming: Holi-yay

Amber en Dagmar ervaarden zelf dat als je op reis gaat er nog op het laatste moment van alles geregeld en aangeschaft moet worden, zoals een trendy zonnebril, een handige strandtas of een strandhanddoek.

Op dit moment is er geen webshop met leuke en handige reisartikelen. Verder blijkt uit onderzoek dat reizen steeds populairder wordt. Jongeren kiezen een verre reis boven een eigen huis of auto. Ervaringen zijn belangrijker dan eigendom en daarnaast is sociale bevestiging belangrijk. Ze vinden dat het zien van de wereld hoort bij hun algemene ontwikkeling. 

Amber en Dagmar bieden dé webshop aan op het gebied van reizen. Zo verkopen zij leuke en handige reisartikelen zoals kleurrijke tassen, strandhanddoeken met tropische prints, trendy zonnebrillen, kofferaccessoires en de leukste inflatables. Ook verkoopt Holi-yay handgemaakte producten van hoge kwaliteit. Zij selecteren de leukste merken zodat jij stijlvol op reis kunt gaan. Een website vol leuke en handige reisartikelen en blogs over must-sees, reistips, weetjes en ervaringsverhalen. Holi-yay zorgt ervoor dat reizen nóg leuker wordt door het aanbieden van leuke en handige reisartikelen!

Afgelopen halfjaar hebben Amber en Dagmar de minor Online Marketing gevolgd. De kennis die ze tijdens deze minor hebben opgedaan kunnen zij toepassen bij hun eigen webshop. Op dit moment lopen zij stage bij hun eigen bedrijf wat mogelijk is met de student ondernemersregeling. Hierdoor kunnen ze gebruik maken van een groot netwerk en worden ze gecoacht door ervaren ondernemers.