Lisa Rovers

Lisa Rovers
Studie: Communicatie
Onderneming: Influid

Influid is er voor merken en bedrijven van vandaag, die met lef anders durven te zijn. Nieuwe perspectieven brengen zij met een creatief team aan het daglicht. Influid daagt haar klanten uit om het avontuur met hen aan te gaan! 

“De lamp is niet uitgevonden door de kaars te verbeteren”

Het idee voor Influid is ontstaan door een overschot aan traditionele concurrenten. Digitalisering brengt vele kansen, kansen die concurrenten van Influid niet zien of begrijpen. Influid is een reclamebureau met jonge creatievelingen die precies weten hoe digitalisering werkt voor bedrijven en merken. Op het moment bestaat Influid uit 8 medewerkers, waarvan 3 stagiaires en het team zal binnenkort uitgebreid worden met 1 of 2 nieuwe medewerkers.

Door de Studentondernemersregeling kan Lisa nu afstuderen in haar eigen bedrijf en direct impact gaan creëren. Naast de interne en externe branding zijn er diverse andere processen die verbeterd of geoptimaliseerd kunnen worden. Door het aannemen van veel projecten is ook Projectmanagement een belangrijk aandachtspunt voor Lisa en haar bedrijf.