Sprint naar content
go to Fontys Helps - (english) go to Fontys Helps - (english)
Dé plek waar je terecht kunt met extra ondersteuningsvragen of twijfels en praktische informatie vindt. Maar ook mooie initiatieven die kunnen inspireren of waar je je bij kunt aansluiten.

Get Connected!

Vind allerlei initiatieven op het gebied van sport, sociale evenementen en communities.

Get Connected!

Bokscoaching

Merk je dat je geregeld te veel stress ervaart en dat het je belemmert? Of dat je juist dat je motivatie niet kan vinden? Wil je meer inzicht krijgen in jouw eigen handelingswijze? En wil je dat vooral op een actieve manier doen? Dan is bokscoaching wellicht iets voor jou.

Meer informatie en meld je aan!

Ga fit de feestmaand in!

Lukt het jou vanwege een blessure, weinig motivatie of teveel (studie)stress niet om aan je beweegdoelen te werken? Dan is de leefstijltraining+ iets voor jou! Wil jij voordelig sporten wanneer het jou uitkomt? Kijk dan eens bij het studentensportcentrum in Tilburg of Eindhoven.

Meer info over leestijltraining+ Meer info over de studentensportcentra

Studenten gezocht! Word lid van Cobex

Fontys studenten kunnen bij het Cobex in beroep gaan tegen beslissingen van de examencommissie, een examinator of bindend negatief studieadvies. Durf jij je mening te geven?

Meer informatie en solliciteer vóór 19 december!

Trainingen/workshops/events voor studenten

Festival: Let's talk about sex Eindhoven
01 nov 2022 10:00 - 20:00 uur
Openbaar college: Hoe bevooroordeeld ben jij? Tilburg
01 dec 2022 19:00 - 21:00 uur
Iedereen heeft vooroordelen. Onbewust deel je mensen in in hokjes en koppel je daar bepaalde verwachtingen aan. Natuurlijk is dat niet eerlijk en heeft het effect op degene om wie het gaat. Waarom doe je dat eigenlijk? En kun je het voorkomen? Of is het misschien ook handig om vooroordelen te hebben? Tijdens een openbaar college op 1 december in de LocHal in Tilburg delen Linda van den Bergh (lector Waarderen van diversiteit) en Kennedy Tielman (docent-onderzoeker en promovendus culturele diversiteit in het mbo) hun kennis over vooroordelen en zorgen ervoor dat je verrijkt met inzichten weer naar huis gaat. Bekijk hier alle informatie over het college, graag vooraf aanmelden.
Bokscoaching, diverse data
06 dec 2022 15:00 - 17:00 uur

Merk je dat je geregeld te veel stress ervaart dat het je belemmerd? Of dat je juist dat je motivatie niet kan vinden? Wil je meer inzicht krijgen in jouw eigen handelingswijze? En wil je dat vooral op een actieve manier doen? Dan is bokscoaching wellicht iets voor jou. Lees hier alle informatie.

Open inloopspreekuur De Liefdesdokter
06 dec 2022 19:30 - 21:30 uur

De Liefdesdokter is een leercollectief voor iedereen die wil leren over verbinding, met jezelf, elkaar en de wereld. Behalve dat we hierover zelf heel veel leren, trekken we er ook op uit om de door ons opgedane kennis te delen met anderen. 

Interesse om te ontdekken wat we voor jullie organisatie kunnen betekenen? Tijdens een persoonlijk consult van 7 minuten sta je stil bij wat er speelt op dit moment, bij dat wat om aandacht vraagt. Met behulp van Liefdesdokter Inge onderzoek je je -verlangen vanuit een verfrissend perspectief. Je gaat weg met een recept in je hand en een glimlach in je hart. Ook leuk om cadeau te doen aan een dierbare. Onbetaalbaar èn kosteloos. Zoals de liefde.pp

Bokscoaching, diverse data
13 dec 2022 15:00 - 17:00 uur

Merk je dat je geregeld te veel stress ervaart dat het je belemmerd? Of dat je juist dat je motivatie niet kan vinden? Wil je meer inzicht krijgen in jouw eigen handelingswijze? En wil je dat vooral op een actieve manier doen? Dan is bokscoaching wellicht iets voor jou! Lees hier alle informatie.

Misschien ook interessant voor jou?