Luuk de Weijer

Luuk de Weijer
Studie: ICT & Business
Onderneming: Scrumble Software Development

Scrumble is een software development bedrijf uit Tilburg dat online platformen ontwikkelt met behulp van React en Laravel.

Scrumble is ontstaan uit vriendschap; vier vrienden met een passie voor alles dat met computers te maken heeft, maar met software in het bijzonder. Al op vroege leeftijd ontstond de lust om te ondernemen. Hierbij kwam de liefde en het talent voor webdevelopment, waardoor zij allen met groot enthousiasme een uitdaging zien in het ontwikkelen van complexe maatwerk webapplicaties. Het resultaat? Gebruikersvriendelijke en doeltreffende web-based software. 

Onze kennis

- Back-end (PHP, Laravel)
- Front-end (HTML5, CSS3, JavaScript, ReactJS)
- Database design (MySQL, Solr)
- CD/CI technieken (Jenkins, Docker)
- E-commerce oplossingen (Magento 1.9, Magento 2.2)
- DevOps (Ubuntu, Apache, NGINX)
- Git (Gitlab, GitHub, Bitbucket)
- Agile, Scrum & Waterfall
- OOP

Onze manier van werken
- Werken met React and Laravel frameworks
- Ontwikkelen in een Agile proces; Scrum
- Gebruik van moderne en efficiënte design patterns waar mogelijk
- Client side verwerking van operations indien van toepassing
- Schrijven van solide, herbruikbare en uitbreidbare code
- Code moet op grote schaal uitstekend presteren en leesbaar zijn
- Peer reviews zijn van het grootste belang, niets gaat naar productie zonder dat een tweede developer het van feedback heeft voorzien
- CI/CD met gitlab, docker, jenkins en sonarqube zorgt ervoor dat elke lancering soepel verloopt en dat de productieomgeving goed onderhouden kan worden

Ons team
Rico Clark, Luuk de Weijer, Job de Boer, Vincent van Laarhoven

Onze ervaring
- Ironwood Research Group: een slimme website voor het publiceren van rapporten. De website heeft een achterliggende gebruikers- en beheerdersportal op abonnementbasis.
- Pulse: een modulair ERP-systeem met veel verschillende componenten (o.a. projectbeheer, CRM, sales funnel).
- Wordpress werkzaamheden: een tool gebouwd voor het migreren van meer dan 100 websites met 1500+ content pagina’s van een specifieke CMS naar Wordpress.

Magento werkzaamheden: 
- Veel verschillende integraties met Magento 1 & 2 (met 3rd party- en                                                  ordermanagementtoepassingen)
- Een retourafhandelingsapplicatie voor een grote e-commerce speler. Deze applicatie doet       minimaal 80 retourzendingen per dag

- Digitalspot: een platform om bedrijven met leveranciers en adviseurs te matchen op het gebied van digitale transformatie.