Maud van der Veen

Maud van der Veen
Studie: International Lifestyle Studies
Onderneming: Life’s Work Lab

Maud van der Veen en haar partner Mark Feijt zijn recent met hun bedrijf Life’s Work Lab gestart. Met hun bedrijf willen ze millennials die aan de start van hun carrière staan helpen om een bedrijf te bouwen vanuit hun grootste passie. Dit doen ze door klanten te helpen met trendonderzoek, conceptontwikkeling, communicatie en business strategie.

Wat Life’s Work Lab uniek maakt, is de begeleiding en coaching in stressmanagement die klanten aangeboden wordt gedurende het hele proces. Daarmee willen Maud en Mark iets doen aan de burn-out epidemie die op onze werkvloeren heerst.

Het idee is ontstaan nadat zijzelf te maken kregen met burn-out en serieuze stress-gerelateerde klachten. Toen Maud een aantal jaar geleden zelf thuis kwam te zitten met een burn-out is ze veel onderzoek gaan doen en heeft ze met veel mensen in een vergelijkbare situatie kunnen spreken. Ze kwam erachter dat de meeste mensen te maken kregen met deze klachten doordat ze hard werkten, maar niet aan iets waar ze veel plezier en energie uit haalden. Daarom heeft Maud haar eerste bedrijf My Passion Projects opgericht. My Passion Projects is een blog en online platform waarop zij artikelen deelt om haar lezers te helpen hun passies en purpose te vinden en ze te helpen beter om te gaan met stress.

Het platform groeide snel en al snel begonnen lezers haar om hulp te vragen met ondernemerschap. Ze gaven aan niet goed te weten hoe ze van hun passie hun werk konden maken of wel een idee te hebben, maar niet zo goed te weten hoe ze moesten beginnen met ondernemen.

Mark en Maud wisten toen dat ze daar iets mee moesten en daaruit is Life’s Work Lab ontstaan. Nu hopen ze samen zoveel mogelijk millennials te kunnen helpen hun stressvrije droombaan te creëren. Ze gunnen iedereen een leven vol passie.

Mocht je meer willen lezen over Life’s Work Lab of My Passion Projects bezoek dan de website(s):
www.lifesworklab.com of www.mypassionprojects.com