Master Healthy Ageing

Druk jouw stempel op een gezonder Nederland. Geef richting aan de ingrijpende transitie op weg naar een gezondere samenleving. Jij kan jouw stempel gaan drukken op die transitie. Jij hebt ideeën over hoe we Nederland gezonder kunnen maken. Wij helpen jou bij het uitwerken en onderbouwen ervan en deze ideeën écht in de praktijk te brengen. Je doet kennis en vaardigheden op en leert om multidisciplinair en evidence-based te innoveren en te veranderen. We bieden een individueel leertraject waarin je wordt uitgedaagd om te groeien. Waarmee je jouw ambitie waar kunt maken en jouw carrière een vliegende start geeft. We combineren jouw drijfveren met onze expertise en ons netwerk. We maken het persoonlijk. De Nederlandse samenleving vraagt om een transitie naar gezondheid. Niet zorg en ziekte, maar gezondheid en gedrag zouden centraal moeten staan. We moeten meer dan nu inzetten op een manier die de gezondheid bevordert en die tot grotere gezondheidswinst leidt.

Ons aanbod

Master Healthy Ageing Professional (voltijd)

In de voltijd variant focus je op doorstuderen na je bachelor. Je zoekt extra verdieping op jouw huidige kennis en studeert door vanuit jouw eigen ambitie.

Ga naar de master informatie voor voltijd studeren

Master Healthy Ageing Professional (deeltijd)

In de deeltijd variant studeer je naast je baan. Het doel van deze opleiding is zelfontplooiing en professionele ontwikkeling naast jouw huidige werk.

Ga naar de master informatie voor deeltijd studeren

Wegens nog niet accepteren van de cookies is de YouTube video niet zichtbaar.

Krijg een goed beeld van de Master Healthy Ageing Professional middels deze korte video.