Sprint naar content
Profiel

MSc in International Logistics / Procurement / Operations / SCM

 • 1 jaar
 • Engels
 • Master
 • Full-time
Venlo
Ben jij op zoek naar een inspirerende masteropleiding met een internationaal karakter? Lijkt het je geweldig om te studeren in verschillende landen met studenten van allerlei nationaliteiten? En heb je sterke interesse in de wereld van logistiek, inkoop en de hele supply chain? De unieke 1-jarige masteropleiding International Logistics / Procurement / Operations / SCM leidt je op voor een internationale baan op managementniveau.

Over de opleiding

Deze Master of Science-opleiding duurt 1 jaar en is volledig in het Engels. Hij wordt gegeven in 2 verschillende landen. De studie kent 3 varianten:

Waarom deze opleiding?

Met de Master of Science in International Logistics/Procurement/Operations/SCM stort je jezelf in een internationale wereld. Je ontmoet studenten van over de hele wereld en leert in korte tijd alles over supply chain management, logistieke processen en het verbeteren daarvan. Het is een unieke opleiding die je verder brengt in jouw vakgebied.

 • Je verbreedt en verdiept jouw kennis
 • Goede persoonlijke begeleiding
 • De perfecte voorbereiding op een hogere stap in je carrière
 • Een gewaardeerde opleiding in het bedrijfsleven

 

Wat ga je leren?

Bij veel masterstudies worden vakken als academische vaardigheden in een eerste jaar of pre-master aangeboden. In deze studie zijn de academische vaardigheden verweven door het hele jaar. Dat zorgt ervoor dat je de theoretische vakken direct kunt toepassen in de meer praktische en vakgerichte onderdelen. De lessen worden verzorgd door betrokken en zeer gekwalificeerde docenten, die gevarieerde lessen, opdrachten, workshops en excursies verzorgen.

 • Alles wat je leert is direct gekoppeld aan, en toe te passen in de praktijk
 • Je werkt aan je eigen vaardigheden en wordt zo persoonlijk sterker
 • Je leert over de samenwerking met andere nationaliteiten en culturen
 

Wegens nog niet accepteren van de cookies is de YouTube video niet zichtbaar.

Olga Kuypers, Course coördinator

Study programme manager Olga Kuypers-Martens answers some of the most important and frequent questions that potential students might have. What is the added value of studying the MSc in International Logistics/Procurement/Operations and SCM? What can you expect from us?
 

Hoe ziet je week eruit?

In deze opleiding bestaan je weken uit het volgen van workshops, lessen, gastcolleges, opdrachten, case studies en logistieke excursies. Het gemiddeld aantal lessen is 14 per week. Daarnaast doe je veel zelfstudie en groepswerk.

 
 

Toelatingseisen

Voor deze opleiding heb je een Bachelor degree nodig. Voor internationale studenten geldt aanvullend hierop dat je een IELTS-testrapport inlevert met een minimum score van 6,5 (en minimaal 5,5 in alle onderdelen). 

 

 

Agenda

Voorlichting Master of Science in International Logistics / Procurement / Operations / SCM | Online
06 jun 2023 18:00 - 19:00 CEST uur
Programma
Olga Kuypers geeft een voorlichting over de MSc in International Logistics / Procurement / Operations / SCM. Er is daarnaast voldoende tijd om vragen te stellen.
Open dag Master of Science in International Logistics / Procurement / Operations / SCM | Venlo
10 jun 2023 10:00 - 14:00 CEST uur
Programma

Information session about the Master of Science in International Logistics/ Procurement/ Supply Chain Management given by Olga Kuypers.

Meer weten over de opleiding Master of Science in International Logistics / Procurement / Operations / SCM

Heb je inhoudelijke vragen? Neem contact op met de coördinator van deze master, Olga Kuypers.

Voor deze masteropleiding gelden specifieke kosten. Kijk op de Engelstalige pagina’s van deze opleiding voor een overzicht.  

  (Houd er rekening mee dat beschikbare studentenaccommocatie schaars is in Nederland, begin daarom op tijd met zoeken. Bekijk onze website voor tips.)

   

  Locaties en contact