MSc in International Logistics / Procurement / Operations / SCM

• Master
  • Voltijd
Venlo
Ben jij op zoek naar een inspirerende masteropleiding met een internationaal karakter? Lijkt het je geweldig om te studeren in verschillende landen met studenten van allerlei nationaliteiten? En heb je sterke interesse in de wereld van logistiek, inkoop en de hele supply chain? De unieke 1-jarige masteropleiding International Logistics / Procurement / Operations / SCM leidt je op voor een internationale baan op managementniveau.

Over de opleiding

Deze Master of Science-opleiding duurt 1 jaar en is volledig in het Engels. Hij wordt gegeven in 2 verschillende landen. De studie kent 3 varianten:

Waarom deze opleiding?

Met de Master of Science in International Logistics/Procurement/Operations/SCM stort je jezelf in een internationale wereld. Je ontmoet studenten van over de hele wereld en leert in korte tijd alles over supply chain management, logistieke processen en het verbeteren daarvan. Het is een unieke opleiding die je verder brengt in jouw vakgebied.

• Je verbreedt en verdiept jouw kennis
  • Goede persoonlijke begeleiding
  • De perfecte voorbereiding op een hogere stap in je carrière
  • Een gewaardeerde opleiding in het bedrijfsleven

Wat ga je leren?

Bij veel masterstudies worden vakken als academische vaardigheden in een eerste jaar of pre-master aangeboden. In deze studie zijn de academische vaardigheden verweven door het hele jaar. Dat zorgt ervoor dat je de theoretische vakken direct kunt toepassen in de meer praktische en vakgerichte onderdelen. De lessen worden verzorgd door betrokken en zeer gekwalificeerde docenten, die gevarieerde lessen, opdrachten, workshops en excursies verzorgen.

• Alles wat je leert is direct gekoppeld aan, en toe te passen in de praktijk
  • Je werkt aan je eigen vaardigheden en wordt zo persoonlijk sterker
  • Je leert over de samenwerking met andere nationaliteiten en culturen

Olga Kuypers, Course coördinator

Study programme manager Olga Kuypers-Martens answers some of the most important and frequent questions that potential students might have. What is the added value of studying the MSc in International Logistics/Procurement/Operations and SCM? What can you expect from us?

Hoe ziet je week eruit?

In deze opleiding bestaan je weken uit het volgen van workshops, lessen, gastcolleges, opdrachten, case studies en logistieke excursies. Het gemiddeld aantal lessen is 14 per week. Daarnaast doe je veel zelfstudie en groepswerk.

Toelatingseisen

Voor deze opleiding heb je een Bachelor degree nodig. Voor internationale studenten geldt aanvullend hierop dat je een IELTS-testrapport inlevert met een minimum score van 6,5 (en minimaal 5,5 in alle onderdelen).

Meer weten over de opleiding Master of Science in International Logistics / Procurement / Operations / SCM

Een studie combineren met je werk en/of gezin is een bewuste keuze. Aan die keuze gaan veel vragen vooraf, zoals: Kan ik het niveau aan? Kom ik met de opleiding verder in mijn werk? En past de studie in mijn leven (werk, gezin, vrienden, familie)?
Docenten en studenten, opleidingscoördinatoren en studiecoaches geven je graag antwoord op je vragen.Tijdens een voorlichtingsavond kijken we samen hoe jij je optimaal kan ontwikkelen.

Op woensdag 30 maart 2022 vindt weer een voorlichtingsavond plaats voor alle
deeltijdopleidingen. Wil je bericht van ons krijgen wanneer je je kunt aanmelden? Laat dan een paar gegevens achter.

Heb je een vraag?
Hieronder vind je de contactgegevens van deze opleiding, neem gerust contact met ons op. We beantwoorden graag jouw vragen.

Heb je inhoudelijke vragen? Neem contact op met de coördinator van deze master, Olga Kuypers.

Voor deze masteropleiding gelden specifieke kosten. Kijk op de Engelstalige pagina’s van deze opleiding voor een overzicht.

In de factsheet vind je de belangrijkste opleidingsinformatie handig op een rij.

Download de factsheet

Locaties en contact