Welkom bij Leraar Basisonderwijs (pabo)

Wat leuk dat jij je hebt aangemeld voor deze opleiding. We verheugen ons er op jou te mogen verwelkomen na de zomer! Voordat je echt gaat beginnen zijn er nog een paar zaken die geregeld moeten worden. Op deze pagina vind je meer info. Heb je nog vragen? Laat het ons weten. We zijn er om jou te helpen.

Boekenlijst

Op Studystore kun jij precies zien welke boeken tijdens de les worden gebruikt. Ga naar www.studystore.nl, kies je school (Fontys), vervolgens locatie, de naam van de instelling (Fontys Hogeschool Kind en Educatie), de studierichting en selecteer tenslotte de juiste leermiddelenlijst. Alle boeken op de boekenlijst zijn aanbevolen en worden tijdens de lessen gebruikt. De boeken op de lijst zijn ook (beperkt) beschikbaar in onze mediatheek.

Jouw boekenlijst zal in juli beschikbaar zijn. Vóór dat moment kun je de boekenlijst op Studystore opvragen en vervolgens jouw mailadres achterlaten. Je ontvangt dan bericht zodra de boekenlijst beschikbaar is.

Rooster

Startdata

Het onderwijs begint in de week van maandag 30 augustus 2021. Als je officiële papieren moet invullen dan geldt dat het studiejaar start op 1 september en eindigt op 31 augustus.

Lesrooster en groepsindeling

Het lesrooster en de groepsindeling van de eerste studieweek wordt enkele dagen vooraf per mail gecommuniceerd.

Als je vakanties of andere activiteiten wilt plannen, is het handig te weten wanneer er geen lessen zijn.