Fontys Consultancy

Wie zijn wij?
Fontys Consultancy is een organisatie waarbij studenten van verschillende opleidingen worden samengevoegd in een multidisciplinair team. Studenten runnen hierbij een consultancybureau. Het doen van consultancyopdrachten en het runnen van een eigen bedrijf staat tijdens deze minor en stage centraal.

De studenten helpen bedrijven uit verschillende branches met diverse vraagstukken. Denk hierbij aan vraagstukken op het gebied van marktonderzoek, communicatie, financieel budgetteren en business-gerelateerde adviezen. Het aansluiten van interesses en kwaliteiten van studenten bij projecten staat bij Fontys Consultancy centraal. De studenten krijgen de mogelijkheid om op een zelfstandige manier hun eigen talenten te benutten en te leren van de talenten van anderen. Dit komt door de praktijkgerichte ervaring die zij tijdens hun stage of minor bij Fontys Consultancy opdoen.

Fontys Consultancy heeft twee kantoren. Een kantoor is gevestigd op de internationaal georiënteerde High Tech Campus. Het andere kantoor is gevestigd op het creatieve, bruisende Strijp-S.

Een groot netwerk opbouwen
De student bouwt tijdens de minor of stage een breed netwerk op. Student Shokhan Masifi koos zo ook voor een stage als consultant bij Fontys Consultancy. “Het sprak me aan om te werken met verschillende bedrijven. Soms gaat het om grotere bedrijven die al internationaal werken en soms zijn het net beginnende startups. Dat maakt het zo leuk”, vertelt Masifi. “Alle contacten die we opdoen bij verschillende bedrijven kunnen nu en in de toekomst heel nuttig zijn.”Door middel van netwerken komen multidisciplinaire studenten in contacten met de startups op de High Tech Campus en Strijp-S. Hierbij is het doel om de student zichzelf te laten ontwikkelen tot een well-rounded professional met leiderschapskwaliteiten consultatie vaardigheden binnen zijn/haar beroepenveld.

Meer weten over Fontys Consultancy?

Wij zijn altijd op zoek naar studenten vanuit verschillende studierichtingen en vakgebieden om een nieuw, fris team te vormen en Fontys Consultancy naar een hoger niveau te tillen.

Heb je interesse en wil je meer weten over Fontys Consultancy of wil je een dagje meelopen? Alles is mogelijk! Stuur dan gerust een mail naar een van de onderstaande mailadressen:

Meer weten over Fontys Consultancy op de High Tech Campus? Mail dan:

Meer weten over Fontys Consultancy op Strijp-S? Mail dan: