Samenwerkingen met het werkveld

Vind je het, net als wij, belangrijk dat het huidige onderwijs aansluit op de het bedrijfsleven? Wil je als bedrijf als eerste in contact komen met talentvolle studenten? Wil je meedenken en -werken aan toekomstbestendig onderwijs? Kun je bij uiteenlopende vraagstukken de frisse inbreng gebruiken van studenten? Dan is een samenwerking met Fontys Economie en Communicatie misschien wel iets voor jou!

Een selectie van onze huidige partners

Interesse in een samenwerking met FEC?

Wanneer je een samenwerking aangaat met Fontys Economie en Communicatie (FEC) conformeer jij je aan één of meerdere onderwijsactiviteiten binnen het curriculum van onze opleidingen. Je bent inhoudelijk onderdeel door actief mee te werken en onderwijsactiviteiten aan te dragen waarbij je studenten ondersteunt en coacht. Is dit iets voor jouw bedrijf? Vul dan je gegevens in.

Wegens nog niet accepteren van de cookies is de YouTube video niet zichtbaar.

Relatiemanager Wim van Dooren en onze partners leggen uit wat ons partnerprogramma inhoudt en hoe het jouw bedrijf kan versterken.

Brochure partnerprogramma

Binnen het Fontys partnerprogramma onderscheiden we twee soorten partners: Partners in Education en Partners in Innovation. Beide zijn met hun praktijkervaring van onschatbare waarde voor de continue ontwikkeling en vormgeving van ons onderwijs.

Wil je meer weten over ons partnerprogramma of gewoon alles nog eens rustig nalezen? Download dan onze brochure!

Locaties en contact

 • Partners van Fontys Economie en Communicatie
  Partners in Innovation en Partners in Education, verschillende organisaties uit de Brainport regio hebben zich de afgelopen jaren aangesloten bij onze hogeschool in één van deze rollen. Het diverse palet aan organisaties heeft een ding gemeen: ze leveren allemaal een waardevolle bijdrage aan het onderwijs. In ruil daarvoor leveren onze studenten, maar ook onze docenten, onderzoekers en andere medewerkers, een waardevolle bijdrage aan de uitdagingen van onze partners. Benieuwd naar de organisaties die zich reeds hebben aangesloten bij ons instituut? Bekijk dan de lijst hieronder.

  Partners in Innovation

  Partners in Education

  Naast externe partners kennen we ook verschillende interne partners. Hieronder vallen bijvoorbeeld lectoraten en expertisecentra, maar ook initiatieven als Fontys Consultancy en de Innovatiehubs.

 •   Laride

  Laride is een no-nonsense organisatie waar hard werken hand in hand gaat met plezier in wat we doen. Op het gebied van huisvesting en vastgoed bieden wij alles aan: huisvestingsadvies, proces- en projectmanagement en vastgoedmanagement. Daarbij zijn we als onafhankelijke (netwerk)partner actief in een breed werkveld van wonen, zorg, onderwijs en commercieel vastgoed.

  Met passie voor huisvesting en vastgoed werken wij dagelijks aan het oplossen van huisvestingsvraagstukken in de breedste zin van het woord, waarbij de zorgen en risico’s voor de opdrachtgever worden geminimaliseerd.

  Als volwaardige gespreks- en sparringpartner werken we samen met opdrachtgevers aan professioneel, efficiënt en kwalitatief projectmanagement. Onze dienstverlening is gericht op toegevoegde waarde, integrale benadering en optimaal prijs-prestatie gericht.

  Gezamenlijk wensen wij bij te dragen aan een prettig, veilig en gezond leef- en werkklimaat voor onze opdrachtgevers.