Career Event

Woensdagmiddag 5 oktober 2022 ontmoeten studenten van Fontys Hogeschool Economie en Communicatie (FHEC) en bedrijven elkaar tijdens het jaarlijkse FHEC Career Event. Na een bijzonder geslaagde editie van afgelopen jaar, voor meer dan 800 studenten en 100 bedrijven, vindt ook dit jaar het Career Event plaats in het Klokgebouw. Het is een ideaal netwerkmoment voor studenten en bedrijven om met elkaar in gesprek te gaan over de mogelijkheden van een stage- of afstudeeropdracht of misschien wel een baan.

Dit event is bestemd voor alle partners, relaties, geïnteresseerden en voor alle studenten van FHEC. Bekijk de after movie van vorig jaar om een idee te krijgen van dit bijzondere event!

Wegens nog niet accepteren van de cookies is de YouTube video niet zichtbaar.

In contact komen met onze young professionals, dat is waar het om draait tijdens het Career Event in het Klokgebouw in Eindhoven! Onze studenten zijn op zoek naar een stage- of afstudeeropdracht, een praktijkopdracht, bijbaan of startersfunctie. De studenten volgen een HBO bachelor of Ad opleiding op het gebied van: Accountancy, Bedrijfskunde, Communicatie, Commerciële Economie, Finance & Control, Finance Tax and Advice, International Business, International Communication Management, Ondernemerschap & Retail Management en Vastgoed & Makelaardij.

Voor een stand op het Career Event vragen wij een vergoeding van €395,- exclusief btw. Non-profit organisaties bieden wij een gereduceerd tarief aan.

Indien er nog vragen zijn of eventuele specifieke wensen neem dan contact op via fhecforcompanies@fontys.nl.

Programma Career Event

10.00 - 12.00 uurInrichten van de stand door standhouders
12.00 - 12.45 uurLunch voor standhouders
13.00 - 16.30 uurStart programma: studenten maken kennis met de aanwezige organisaties
16.30 - 17.30 uurAfsluiting: borrel voor standhouders en medewerkers

Meld je nu aan voor het Career Event 2022!

Er is slecht een gelimiteerd aantal stands beschikbaar, zorg dus dat je je snel aanmeldt om zeker te zijn van een plekje op ons Career Event.

Klik hier om naar het aanmeldformulier te gaan

Praktische informatie

Heb je je aangemeld en ben je op zoek naar praktische informatie? Die vind je hier. Per stand is er ruimte voor drie personen.

Opbouwen:

 • Afmeting stand: 2x1x1 meter incl. tafel en twee barkrukken
 • Stroom: vier stopcontacten (=1 groep) per stand voor normaal gebruik beschikbaar
 • Licht: voldoende zaalverlichting aanwezig. Er is geen optie voor ophangsystemen aan het plafond
 • Aankleding: standhouders dienen zelf voor aankleding te zorgen die past bij de grootte van de stand. Heb je andere wensen? Neem dan contact met ons op via fhecforcompanies@fontys.nl
 • Wi-Fi: gratis beschikaar voor normaal gebruik
 • Parkeren: betaald parkeren in parkeergarage "Om De Hoek", Philitelaan 59 te Eindhoven

Afbouwen:

 • Op 5 oktober kun je na 16.30 uur alles uit de stand meenemen i.v.m. start afbouw
 • Op 6 oktober is het nog mogelijk om spullen op te halen tussen 09.00 - 12.00 uur. Let op: er is geen beveiliging aanwezig, spullen achterlaten geschiedt op eigen risico

Catering:

 • Lunch: 12.00 - 12.45 uur
 • Koffie, thee en water: gedurende de dag gratis verkrijgbaar
 • Borrel voor standhouders: 16.30 - 17.30 uur
 • Bij dieetwensen en/of allergieën: gelieven dit tijdig door te geven via het aanmeldformulier of fhecforcompanies@fontys.nl
Sfeerafbeelding Fontys
Sfeerafbeelding Fontys
Sfeerafbeelding Fontys