Sprint naar content

Get Connected

Connected zijn tijdens je studie. Op deze pagina vind je allerlei initiatieven op het gebied van sport, sociale evenementen en communities. Get connected!
Diversity day

Ontmoet!

Ben je op zoek naar nieuwe contacten met studenten of wil je kennis maken met gelijkgestemden? Bekijk hier alle bestaande initiatieven of deel met ons jouw plannen en we plaatsen het graag hier online.

bekijk de activiteiten

Activiteitenagenda #getconnected

Activiteiten

Communities voor studenten

Ook interessant voor jou?

Ontdek!

Lees, bekijk of luister hier over initiatieven van studenten, motivatietips of de podcast van De Gelukkige Student. We vullen deze pagina regelmatig met nieuwe tips. Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de Get connected update.

blijf op de hoogte
Sfeerafbeelding Fontys

Get Connected op social media. Je kunt Fontys vinden op Facebook, Instagram, Twitter en YouTube. Volg ons! #wijzijnfontys

Agenda

Bokscoaching, diverse data
06 dec 2022 15:00 - 17:00 uur

Merk je dat je geregeld te veel stress ervaart dat het je belemmerd? Of dat je juist dat je motivatie niet kan vinden? Wil je meer inzicht krijgen in jouw eigen handelingswijze? En wil je dat vooral op een actieve manier doen? Dan is bokscoaching wellicht iets voor jou. Lees hier alle informatie.

Bokscoaching, diverse data
13 dec 2022 15:00 - 17:00 uur

Merk je dat je geregeld te veel stress ervaart dat het je belemmerd? Of dat je juist dat je motivatie niet kan vinden? Wil je meer inzicht krijgen in jouw eigen handelingswijze? En wil je dat vooral op een actieve manier doen? Dan is bokscoaching wellicht iets voor jou! Lees hier alle informatie.