Open dagen, proefstuderen en meelopen

Wij begrijpen als geen ander dat je graag een opleiding wilt volgen die bij je past. Om een goed beeld te krijgen van onze opleidingen organiseren we ieder jaar verschillende open dagen, open avonden en online voorlichtingen. Ook kun je bij ons proefstuderen of deelnemen aan een basisschool-ontdekdag. Kom langs, ontmoet onze studenten en stel je vragen aan docenten.

Vanwege corona heeft de Nieuwste Pabo gekozen voor diverse studiekeuzeactiviteiten met een kleinere capaciteit, ter vervanging van een open dag in het weekend van 4, 5 en 6 februari. Deze activiteiten vinden plaats in een kleinere setting, waardoor je op een persoonlijke manier kennis kunt maken met onze opleiding, studenten en docenten.