De Nieuwste Pabo

Sfeerafbeelding Fontys

Het onderwijs verandert voortdurend. Dat vraagt om leerkrachten die heel wat in huis hebben. Die problemen kunnen oplossen en kennis van zaken hebben om leerlingen goed te begeleiden. Om zo’n leraar te worden, word je niet alleen door de Nieuwste Pabo begeleid, maar ook door de scholen waar je tijdens je studie leert en werkt.

Contactgegevens

Mgr. Claessensstraat 4
6131 AJ Sittard
Postbus 558, 6130 AN Sittard

telefoon: 08850 79666

Mgr. Claessensstraat 4, Sittard

Locatiekaart op adres: Mgr. Claessensstraat 4, Sittard

Is studeren aan de Nieuwste Pabo iets voor jou? Wat vraagt een HBO-opleiding eigenlijk van je? Hoe ziet een les op het HBO eruit? Past het niveau en de inhoud van het onderwijs bij jou? Wil je graag antwoord op deze vragen? Meld je dan aan voor het online proefstuderen, ervaar een les aan de Nieuwste Pabo en krijg zicht op de overgang naar het HBO! Het proefstuderen is een interactieve online sessie waarin je kennismaakt met docenten, lessen ervaart en natuurlijk vragen kunt stellen.

Na je aanmelding ontvang je een link voor je deelname. Deze link gebruik je op 8 april om deel te nemen aan het online proefstuderen.

In verband met COVID-19 kunnen we het reguliere proefstuderen momenteel niet aanbieden. Je kunt je nu aanmelden voor online proefstuderen. Bij deelname aan het proefstuderen dien je gebruik te maken van je camera en microfoon.

Neem een kijkje in ons gebouw!

Wil jij alvast een kijkje nemen in ons gebouw in Sittard? Dat kan hieronder met een virtueel bezoek!