Happy Horizon

Happy to see you!

Wij zijn Happy Horizon. Een groep van ruim 220 talenten op het gebied van data, creativiteit en bereik. Samen hebben we één grote drijfveer: het leveren van aantoonbaar resultaat.

Data, creativiteit en bereik. Wij geloven in deze gouden combinatie. Het een kan niet zonder het ander.

Het leven van vandaag is snel, gedigitaliseerd en ‘tech-forward’. Maar ondanks dat we beschikken over talloze connected tools die ons in elke stap van ons leven assisteren, informeren en helpen navigeren: we zijn en blijven mensen. Emotionele wezens. Onze (oer)behoeften zijn nog steeds onze behoeften. Precíes waar bedrijven en merken zich op richten: het vervullen van behoeften. En ook exact waar het in communicatie om draait: mensen emotioneel raken.

Daarom geloven we bij Happy Horizon dat wij de perfecte mix van digital marketing, creatie en bereik in huis hebben: door middel van data weten we spot-on inzichten te identificeren, als vertrekpunt voor strategie en creatie. Zo vertalen we data naar campagnes waarmee we mensen raken. De juiste snaar, op het juiste moment en de juiste plaats (herkennen-bereiken-verleiden). Results that make you smile.

Sfeerafbeelding Fontys