Voor bedrijven

Voor bedrijven

Om de studenten klaar te stomen voor de beroepspraktijk is het opdoen van praktijkervaring van groots belang!
Fontys Hogeschool Management Economie en Recht (FHMER) hecht veel waarde aan een evenwichtig aanbod van theorie en praktijk. Stages en praktijkopdrachten maken daarom een belangrijk onderdeel uit van het lesprogramma. Hierbij hebben wij wel hulp nodig vanuit de beroepspraktijk. Op deze pagina vindt u alle nodige informatie rondom stages en afstudeeropdrachten.

Stage

Wilt u een student een unieke kans bieden om praktijkervaring op te doen gedurende een half jaar? Laat jong talent niet lopen! Kies voor een stagiair van de opleiding Bedrijfskunde, Finance, Tax and Advice - Financial Services Management of Vastgoed & Makelaardij van Fontys Hogeschool MER. Wij kennen twee soorten stages: de beroepsoriënterende stage in het derde studiejaar en het afstudeeronderzoek in het vierde studiejaar. Voor meer informatie kunt u de stagebrochures raadplegen.

Stage aanbieden

Onze studenten zijn altijd op zoek naar interessante en leerzame beroepsorïenterende stages of afstudeeropdrachten binnen hun beroepspraktijk. Wilt u een stageplaats aanbieden? Dan kunt u hier het gegevensformulier stagebedrijf invullen en verzenden. De stageperiodes beginnen in september en februari.

Praktijkopdrachten

Studenten van Fontys Hogeschool MER zijn ook altijd opzoek naar uitdagende praktijkopdrachten uit het beroepenveld.
Zijn er knelpunten binnen uw organisatie waar u zelf niet uitkomt of geen tijd voor heeft? Kan uw organisatie nieuwe kennis gebruiken voor het oplossen van bedrijfskundige-, financieel-economische-, of vastgoed gerelateerde vraagstukken? Neem dan contact op met onze coördinatoren.

 • Stagebrochures

  Download hier de stagebrochures voor meer informatie over beroepsoriënterende stages en afstudeeropdrachten.

 • Contact

  Wilt u meer informatie over stagiaires of stageplaatsen?
  Voor organisatorische vragen kunt u contact opnemen met het stagesecretariaat van Fontys Hogeschool MER. Voor inhoudelijke vragen verwijzen wij u graag door naar de stagecoördinator van de betreffende opleiding.

  Coördinatoren:

  Stagesecretariaat

  T 08850-77 244
  E stage-FH-MER@fontys.nl

  Bedrijfskunde MER

  Guul van de Ven, beroepsoriënterende stage 08850 - 72 252 Bas van Beers, afstudeerstage 08850 - 76 638

  Financial Services Management

  Marloes van Tilburg, beroepsoriënterende stage 08850 - 75 056 Ingrid Drenth, afstudeerstage 08850 - 71 375

  Vastgoed & Makelaardij

  Jan Knollema, beroepsoriënterende stage 08850 - 71 421 Jos Janssen, afstudeerstage 08850 - 89 451