Events

Events

Als FHK organiseren wij uiteenlopende projecten en evenementen. Hierbij werken wij samen met studenten uit verschillende kunstenopleidingen. De combinatie van verschillende opleidingen in één project of evenement is wat zo typerend is voor FHK. Wij hebben 15 opleidingen onder één dak en we zoeken graag de verbinding en samenwerking op om elkaar te versterken.

Vaak zijn deze projecten en evenementen ook toegankelijk voor publiek. Ben je geïnteresseerd in één van onze opleidingen? Bijvoorbeeld omdat je een kunstenstudie overweegt. Kom dan eens kijken op één van onze evenementen! Je krijgt dan een goed beeld van wat je kunt bereiken met een studie in de kunsten.

• Festival Circolo 2022

Festival Circolo vindt van 21 tot en met 30 oktober 2022 plaats in het Spoorpark in Tilburg.

Onze Fontys Arena staat bomvol talent van Fontys Hogeschool voor de Kunsten (FHK). In het bijzonder studenten en alumni van Fontys Academy for Circus and Performance Art (ACAPA) en onze Dance Academy. Komt dat zien!

Programma en tickets

Wat is Festival Circolo?

Festival Circolo is het grootste circusfestival Nederland. Van 21 t/m 30 oktober presenteren zij tien dagen lang circus van het hoogste niveau. Het festivalhart ligt in het Tilburgse Spoorpark. Daar vind je meerdere circustenten, foodtrucks, speeltoestellen en een buitenpodium waar dagelijks gratis circusvoorstelling te zien zijn. Ook zijn er voorstellingen te zien op andere locaties in de stad.

Meer informatie en tickets vind je op de website van Festival Circolo: