Fremdkörper 2017

Fremdkörper
Underground club event in Den Bosch en Tilburg

Sfeerafbeelding Fontys

Zie jij wat Fremdkörper ziet? Tijdens clubevent Fremdkörper 2017 krijg je de onzichtbare werkelijkheid te zien van dit fenomeen.

Studenten en afgestudeerden van verschillende academies van Fontys Hogeschool voor de Kunsten (FHK) in Tilburg laten de onbereikbare realiteit van Fremdkörper tot leven komen tijdens de derde editie van dit sensationele event. Dit gebeurt in een nacht vol performances, sounds en 360 graden visuals projecties.

Fictieve sensatie 
Fremdkörper wordt uitgevoerd door de dansers van Dance Academy, artiesten van Academy for Circus and Performance Art, dj’s van Rockacademie en ontwerpers van Academy for Art, Communication and Design. De combinatie van deze disciplines verandert een typisch clubevent in een fictieve sensatie die je niet snel vergeet. 

Choreografen
Gedurende dit gehele event zijn er diverse performances te bewonderen met bijbehorende visuals en muziek. De verschillende performances zijn gemaakt door professionele choreografen uit het vak, dansers en circusartiesten in nauwe samenwerking met visuele ontwerpers en muziekproducenten. Fremdkörper toont een selectie uit het werk van de hedendaagse dansmakers: Dario Tortorelli, Evangelos Biskas, Gabriella Maiorino, Erik Bos, Guilherme Miotto, Cecilia Moisio, Lina Limosani, Tony Adigun, BLUSH en Marc van Loon.

Dit interdisciplinaire evenement zorgt ervoor dat je van bezoeker van een clubevent langzaam verandert in een deelnemer van de verstoorde fantasiewereld van Fremdkörper.

Première Fremdkörper: Special edition Club Event

Vrijdag 14 april, 18.30 - 22.00 uur | Diner      
                        22.00 - 02.00 uur | Club event Fremdkörper
Werkwarenhuis, Tramkade 24 's-Hertogenbosch

Om 18.30u uur opent het Werkwarenhuis voor publiek en kun je genieten van een culinair 3-gangen diner geserveerd door restaurant Van Aken. Maar tussen de witte tafellakens van het Werkwarenhuis dwaalt Gisela.... Met korte performances verandert de sfeer, van verlaten kermis tot een 80‘s balzaal vol dans, muziek, circus, visuals, .. een nieuwe wereld…. Vervreemdend en inspirerend tegelijk….    
Tickets à: € 39,- (Speciaal 3 gangen Diner & Club event) via shop.ikbenaanwezig.nl
Tickets à: €   8,- (Club Event) via shop.ikbenaanwezig.nl
facebook.com/werkwarenhuis

Fremdkörper
Zaterdag 22 april, 21.30 - 03.00 uur
Club Smederij, Spoorzone Tilburg (navigatie: NS Plein 5)

Leeftijdrestrictie: 18+
Tickets à: € 8,- via fontys.nl/fhkagenda
facebook.com/clubfremdkorper