Door de leerwerkplekovereenkomst werkt de student nauwer samen met school en Fontys OSO aan zichtbare resultaten in de dagelijkse praktijk van de school.
Sfeerafbeelding Fontys

Leerwerkplek overeenkomst

Studenten die een werkplek hebben (minimaal twee dagdelen) moeten een leerwerkplekovereenkomst voor studenten met arbeidsovereenkomst laten ondertekenen en inzenden. Studenten die geen (relevante) werkplek hebben moeten een leerwerkplekovereenkomst voor studenten zonder arbeidsovereenkomst. Dit doe je voor minimaal twee dagdelen. Deze verklaring/overeenkomst hoef je pas in te zenden bij de start van de studie. 

Leerwerkplekovereenkomst met arbeidsovereenkomst 2021-2022

Leerwerkplekovereenkomst zonder arbeidsovereenkomst 2021-2022

Handboek werkplekbegeleiding

Het handboek werkplekbegeleiding bevat informatie voor studenten en de leerwerkplek. Bekijk het handboek:

Handboek Werkplekbegeleiding 2021-2022

Werkplek buiten het onderwijs

De Master EN is gericht op professionals die werkzaam zijn in het onderwijs. Werk je niet in het onderwijs en wil je toch de Master EN volgen, dan kun je bij het Managementteam van de opleiding (osomanagement@fontys.nl) een verzoek indienen tot acceptatie van de werkplek. In het verzoek geef je aan hoe je binnen die werkplek aan de eisen van de opleiding denkt te kunnen voldoen.

Vind je werkplek

Ben je nog op zoek naar een leerwerkplek? Neem dan contact met ons op. We sturen je een lijst met aangeboden werkplekken.