Door de leerwerkplek-overeenkomst werkt de student nauwer samen met school en Fontys OSO aan zichtbare resultaten in de dagelijkse praktijk van de school.
Sfeerafbeelding Fontys

Leerwerkplek overeenkomst

Deeltijdstudenten die een werkplek hebben (minimaal twee dagdelen) moeten een leerwerkplekovereenkomst voor studenten met arbeidsovereenkomst laten ondertekenen en inzenden. Deeltijdstudenten die geen (relevante) werkplek hebben en voltijdstudenten moeten een leerwerkplekovereenkomst voor studenten zonder arbeidsovereenkomst indienen. Daarbij geldt voor deeltijd: minimaal twee dagdelen, voor voltijd: vier dagdelen. Deze verklaring/overeenkomst hoef je pas in te zenden bij de start van de studie, na verzoek daartoe van de opleiding. 

Leerwerkplekovereenkomst met arbeidsovereenkomst 2020-2021

Leerwerkplekovereenkomst zonder arbeidsovereenkomst 2020-2021

Handboek werkplekleren

Het handboek werkplekleren bevat informatie voor studenten en de leerwerkplek. Bekijk het handboek:

Handboek Werkplekleren 2019-2020

Handboek Werkplekleren 2020-2021

Werkplek buiten het onderwijs

De Master EN is gericht op professionals die werkzaam zijn in het onderwijs. Werk je niet in het onderwijs en wil je toch de Master EN volgen, dan kun je bij het Management Team van de opleiding (oso@fontys.nl) een verzoek indienen tot acceptatie van de werkplek. In het verzoek geef je aan hoe je binnen die werkplek aan de eisen van de opleiding denkt te kunnen voldoen.

Vind je werkplek

Ben je nog op zoek naar een leerwerkplek, neem dan contact op. Wij hebben een overzicht van werkgevers die een leerwerkplek aanbieden. 
Geef de volgende gegevens duidelijk aan in je mail:
De regio (bij voorkeur plaatsnamen) waar je een leerwerkplek zoekt
De sector (PO, VO, VSO, SBO, SO, …). We sturen je dan een overzicht van de mogelijkheden.