Stay Connected!

Hoe blijf je in contact met elkaar en verbonden in tijden van Corona? Dit is een vraag die momenteel veel studenten en docenten bezighoudt. Op deze pagina willen we allerlei (online) initiatieven laten zien op het gebied van sport, sociale evenementen en aanbod voor hulp voor wanneer je een extra steuntje in de rug nodig hebt.

  go to the English version of Stay Connected go to the English version of Stay Connected

Fontys Walks

Zeker in deze vreemde tijden is het soms fijn om even met iemand te gaan wandelen en een praatje te maken. Daarom bieden wij je deze gratis mogelijkheid om gemakkelijk in contact te komen met andere studenten van Fontys om een ​​wandeling te maken.

ga naar fontyswalks.nl

Fontys Pride Community

Wij zijn een inclusieve community voor LHBTQ+ studenten en medewerkers van Fontys en natuurlijk voor iedereen die wil aansluiten.

Fontys Pride Community

Alles Oké?

Alles Oké biedt support aan iedereen tussen de 18 en 24 jaar als het even niet zo lekker gaat.

ga naar allesoke.nl

TU/e Winter University

TU/e Winter University verzamelt verschillende (online) activiteiten voor studenten waar ook Fontys studenten gratis aan kunnen deelnemen (bijv. outdoor fitness, online groepslessen, spellen). Zo blijf je actief en ontmoet je andere studenten.

meer informatie

Language Buddy

Language Buddy is een initiatief van studievereniging Lingua waarbij studenten die een taal willen leren worden gekoppeld aan studenten die deze taal spreken.

meer informatie

Fontys Studieverenigingen

Fontys Studieverenigingen organiseren allerlei online activiteiten zoals spel- of filmavonden of sport challenges. Neem een kijkje op hun sites voor meer informatie

Bekijk hun pagina's

Sociale initiatieven

Om te bekijken, lezen of luisteren

Een extra steuntje in de rug nodig

Fontys kan je verschillende soorten (persoonlijke) begeleiding bieden.

Meer informatie op Fontys Helpt

Steunpunt Coronazorgen

Op het Steunpunt Coronazorgen vind je tips, hulp en informatie over hoe je met je gevoelens en zorgen om kan gaan in de coronacrisis.

naar steunpunt coronazorgen

#wijzijnfontys op social media. Volg ons op Facebook, Instagram, Twitter en YouTube!