Foto van persoon

Programmamanager

H. (Hanna) van Beelen

In mijn rol als programmamanager binnen Fontys krijg ik enorm veel energie van organiseren en implementeren van veranderingen. Hoe zorg je ervoor dat een grote groep mensen samen tot een nieuwe situatie komen? Wat is daarvoor nodig? Onder andere community building, organisatie en communicatie.

Op dit moment ben ik vanuit mijn rol als programmamanager betrokken bij de oprichting van een kenniscentrum rondom het thema Future of Learning. Het doel is om onderwijs, onderzoek en werkveld bij elkaar te brengen en gezamenlijk op te trekken en bij te dragen aan maatschappelijke vraagstukken rondom dit thema. Samen willen we bijdragen aan een lerende en wendbare regio, waarin elk individu in de regio gedurende het hele leven (pro)actief zijn kwaliteiten kan ontwikkelen en benutten.

De processen en plannen zijn bij ontwikkelingen zoals deze erg belangrijk. Vanuit een grote opdracht is het belangrijk om een doorvertaling te maken die aansluit bij de doelgroepen. Zo zorg ik ervoor dat je juiste mensen bij elkaar komen, schrijf mee aan de plannen, zet de juiste personen in, bewaak het proces en niet onbelangrijk de communicatie naar binnen en naar buiten toe.

Sinds 2018 ben ik betrokken bij de ontwikkelingen van onderzoekgroepen, waarbij de samenkomst van onderzoek, onderwijs en werkveld een essentiële rol speelt. Zo ben ik betrokken geweest bij het inmiddels Centre of Expertise in wording Inclusive Society en het onderzoeksthema Learning Society.

Mocht je nog vragen hebben, neem dat gerust contact op!


Contact

Foto van persoon

H. (Hanna) van Beelen

Programmamanager